Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megtetszett egy amerikai...

Megtetszett egy amerikai műsor és szeretném, ha Magyarországon is menne. (? )

Figyelt kérdés

Hogyan keltsem fel egy országos tv csatorna figyelmét erre?

Ha tetszik az elképzelésem, akkor szerkeszthetem én a műsort? Pl: megmondom ki legyen a műsorvezető, milyen feladatok legyenek, mi legyen a főnyeremény, mikor legyen műsoridőben...

2011. jún. 10. 11:25
 1/5 anonim válasza:
100%
Max írhatsz a tv-knek, de hogy te szerkeszthesd, azt jobb, ha elfelejted...
2011. jún. 10. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Háhh, mert az úgy megy ám. xD

Elég nagy kiadás pl egy X-faktor megszervezése is, több milliárd maga a lebonyolítás, a licenc megvétele, és csak azért mert kiss józsed anyja neve kökény piroskának megtetszett a jersey shore, nem fogják leadni, ha a kutya se nézné/nincs rá keret.

És szerkeszteni? Hacsak nem ilyen a végzettséged, nincs elég tapasztalatod és nem dolgozol náluk... xD Jó vicc. Megtetszett egy ház a fülöp-szegeteken, ha jóváhagyják megépíthetem, miközben annyit értek hozzá, hogy tégla is kell? XD

Azért ez nem olyan egyszerű, mint ahogy elképzeled.

Egy emailt írhatsz, megfelelő hivatkozásokkal figyelmükbe ajánlhatod, de annak az esélye is kicsit, hogy egy 20-adrangú titkárnőnél tovább jut.

2011. jún. 10. 11:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Szívesen megépítem a fülöp-szigeteki álomházadat.

Te leszel az alap, ha már ilyen nagy a képed.

2011. jún. 10. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ohh, ha valaki próbál szemléletes példákat hozni, akkor már nagy a képe? Hát akkor evvan.

Köszi, de most nem építkezem épp, csak legóra fussa.

És most mondjam, hogy írjál nekik, majd akkor jövő hónaptól az lesz a műsor és te leszel a produkciós vezetőjük, rendezőjük, stb egyben? Sajnálom, de a valóságban így megy, ahogy leírtam.

2011. jún. 10. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:

uristen ilyen hülye kérdést!!!!!!

baz*eg hát ez hülye!

2011. jún. 24. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!