Mi lehet a film címe?
Figyelt kérdés
Arról szólt, hogy egy 60-as 70-es évekbeli férfi éli az életét, aki tűzoltó. Egyik nap, valami mágikus vihar, vagy valami e féle támad és ez segítségével a rádióján keresztül be tudja fogni a jövőben élő fiát. Természetesen, ott már nem él a pali. A fia nem akarja, hogy elmenjen és egy hatalmas tűzvészben vegyen részt az apja, mert tudja, hogy ott veszti el az életét. Még egy olyan részletre emlékszek, hogy az apuka bele éget az asztalba valami szöveget, és az a túloldalon a fiúnál is megjelenik... Nem tudjátok, hogy mi lehet a címe? Már régebben láttam valami misztikus lehet, nagyon sokat kerestem, de eddig még nem találtam meg. Segítsetek, kérlek!2011. jún. 8. 06:37
2/3 A kérdező kommentje:
TALÁLT KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖM ÁÁÁÁ IGEN KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM!!!!!!!!
2011. jún. 8. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!