Mi véleményetek a videóról? (CSISz, László Attila)
Utálom a kölyköt...bármilyen is a videó,elég gáz hogy őt csak az erdélyiek szeretik,meg a románok!
Kifejteném,de azt úgysem olvasná el senki...!
Szerintem László Attila is Utasi Árpi sorsára jut, túl fiatal amúgy is, ez Magyarországon nem fog úgy bejönni. Amerikába ha egy Connie Talbot(vagy valami ilyesmi neve van)
kislány, viszi valamire. Mo.-n nem. Tabáni István sokkal jobban megérdemelteannak idején a győzelmet, ő nem annyira.
Aham, mert Tabáni István AKKORA karriert csinált! Hihetetlen mekkora sztár lett, úgy irigylem... -.-"
Azzal egyetértek ,hogy fiatal még Attila,de nem gondolom ,hogy Utasi Árpi sorsára jutna,mert értelmesebbnek tűnik. Az a gyerek buta volt és tanulatlan,ahogy az a mai napig is. A nyereményt sem tudta felhasználni emiatt normálisan.
Nem is gondolom ,hogy bárki ezekben a versenyekben szert tesz akkora népszerűségre,hogy sztár legyen,de Attilát el tudom képzelni a színházban. Szóval esélyt látok benne,és szerintem megérdemelte a nyereményt.
Kedves idi*óta első válaszoló!
László Attilát nem csak ROMÁNOK szeretik!
Mi vajdaságiak is oda vagyunk érte!Ehhez mit szólsz?
Csak azt nem értem,hogy az ilyen pofázó b*armok pl.mit tudnak felmutatni?Ha már ezt a 14 éves kisgyereket
fikázni tudják?!
11:32
Az a kedves és idióta első vagyok...
Ezen nevetnem kell...
Nagyon vicces az,hogy egy hozzászólásból mire következtettek...
Képzeld,igen van mit felmutatnom!2,5 éves korom óta táncolok,és 2 éve kezdtem énekelni!
Számos versenyen értem már el szólóban,ill. csapatban helyezést,nem is rosszakat!
Folytassam??:O
Tényleg kíváncsi vagy??
16:59!
Ezt mindet el is higyjem?:)))
23:34
Nem kötelező elhinned,senki nem mondta,én tudom hogy igazat mondok,az hogy te ismeretlenül állítod azt hogy ezt nem igaz,az már ne az én bajom legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!