Mi a véleményed, hogy László Attila nyerte a 2011-es Csillag születiket?
Igazából tudomásul vettem.Nem szomorkodtam miatt,de nem is örültem neki.
nyert és nyert!:)
Az appril project-nek szrukoltam.
Nem értek egyet pár előttem, szólóval.
ÉN NEM SAJNÁLATBÓL KÜLDTEM 15 SZAVAZATOT RÁ A TEGNAP!
Én örülök, hogy Ő nyert, (Teca is nagyon jó volt, de tényleg szerintem Attila érdemelte meg leginkább, a hideg kiráz a hangjától, de jó értelemben:-))
Nem tudom, miért kell sértegetni a másikat, meg fajokról vitatkozni.
(Gomez nekem ugyanúgy szimpatikus volt, tetszett, amit csinált, sajnáltam nagyon, mikor kiesett, ezt csak úgy mellékesen megjegyeztem...)
A vitátokról csak annyi jutott eszembe, hogy mifelénk van egy mondás: Székely sz.rta a magyart! Na ezen tessék elgondolkodni:D s utána nevezni egy erdélyit románnak. Persze Magyarországon könnyű magyarkodni, de gyertek el ide, érvényesüljetek...vizsgázzatok románul olyan szinten ahogyan a ROMÁN anyanyelvűek...menjetek iratokat és egyéb ügyeket intézni ROMÁNUL, MAGYAR létetekre és közben őrizzétek meg magyar identitásotokat. Na ha ez megvan akkor majd lehet jönni szájalni. Addig okosabb nagyvonalakban hallgatni!
Egyébként szerintem ez a széria nagyon gyenge volt, az April progect-en és Attilán kívül senki mást nem tartottam nagy tehetségnek. Tecától nagy dolog amit tett, de hangilag nagyon nem volt ott sokszor, főleg az EDDÁS számnál nagyon kitűnt, hogy meg se közelíti.
Attila meg azért nyert mert tehetséges. Oké, hogy még fejlődnie kell, de könyörgöm 14 éves gyerekről beszélünk...biztos vagyok benne, hogy még fogunk Róla hallani...Egyébként a tánccsoport is megérdemelte volna. De szerintem nem kell aggódjanak, fogunk még róluk is hallani:)
21-L
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
Az 5-ik oldalon van egy hosszabb, 05.16-i hozzászólás.
Jó, hogy már egy tehetségkutatóból is egyesek etnikai kérdést csinálnak...
(utolsó, bocsi, nem rád értettem, hanem általánosságban, meg akik elkezdték ezt az egészet....)
Visszatérve erre a mondatra: LESZ MÉG ERDÉLY MAGYARORSZÁGÉÉÉÉÉÉ!!!!!!
B a z d meg nem lesz k u r v a!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!