Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Rajzfilm! Ki nyerte meg a...

Rajzfilm! Ki nyerte meg a Total Drama Szigetet és az T. D. Akciót?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Total Drama Szigetet Oven (nem tudom így kell-e írni :D ) T.D. Akciót sajnos nem tudom :(
2011. jún. 4. 09:14
 2/5 A kérdező kommentje:
kösz a választ am Owen
2011. jún. 4. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
A Totál Dráma Akció-t Beth nyerte !
2011. jún. 4. 12:47
 4/5 A kérdező kommentje:
kösz
2011. jún. 4. 14:37
 5/5 anonim válasza:

Duncan (Kanada, USA, Dánia, Norvégia, Hollandia, és Latin Amerika)

Beth (Anglia, Lengyelország, Olaszország, Románia, MAGYARORSZÁG, Ausztrália, Izrael, Portugália, Oroszország, Szerbia, Franciaország, Finnország, Brazília és Új Zéland)

Kiemeltem magyarországot, mert nálunk Beth nyert. De Duncan a hivatalos TDA győztes. hiszen a rajzfilm anadai, Duncan nyert Kanadában tehát ő nyert hivatalosan.

Owen (Kanada, USA, Latin Amerika,Anglia, Dánia, Olaszország, Ausztrália, Oroszország, Szerbia, Magyarország, Hollandia, Portugália, Izrael, és Franciaország)

Gwen (Norvégia, Lengyelország, Románia, és Svédország)

A helyzet ugyan az, Owen nyerte meg hivatalosan a TDIt.

Alejandro (Kanada, Románia, Lengyelország, Dánia, Norvégia, és Magyarország)

Heather (USA, Ausztrália, Franciaország, Latin Amerika, Szerbia, Izrael, és Olaszország)

Alejandro a Kanadai, hivatalos TDWT nyertes!

Aki nem hisz nekem, itt van minden:(angolul)

[link]

2011. aug. 21. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!