Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mikor fog kezdődni a Csillag...

Mikor fog kezdődni a Csillag születik?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom most van a válogatás, vagy nem?
2011. jún. 3. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Az X-Faktorra gondoltál? Mert a csillagszületiknek, holnap este lesz vége :D Az X, pedig ősszel kezdődik, gondolom mint tavaly.
2011. jún. 3. 17:11
 2/10 A kérdező kommentje:

Holnap este lesz vége? :O Nem is hallottam róla, hogy elkezdődött. Pedig rendszeresen nézem az RTL klubot. Még az ismerősöket se hallottam a Csillag születikről beszélni.

Ez hogy lehet? Ilyen népszerűtlen lett ez a műsor? :S

2011. jún. 3. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
1,7millió a nézettsége, szóval annyira nem népszerűtlen :D Nemtom te mit néztél eddig, de 2hónapja tart... :DDD
2011. jún. 3. 18:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Pedig tényleg nem hallottam róla. Ez, hogy történhetett meg?

Napi rendszerességgel nézem az RTL klubot, de mégse hallottam róla.

Amúgy az az 1,7 milliós nézettség nem olyan "hű de nagy". :D

2011. jún. 3. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Pedig, ha ennyire nézed az RTL-t akkor szombat este fel kellet volna tűnjön, no de mindegy. Annyira sok mindenről nem maradtál le.

Elég gyorsan lezavarták az egészet (nem is olyan jók a versenyzők), mert hamarosan jön az x-faktor, meg majd a VV5.

2011. jún. 3. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez vicces. :)))) Hogy maradhattál le róla? Én csak néha nézem az RTL klubot, de a reklámblokk alattni ajánlóban állandóan látom. A fókuszban is sokszor beszélnek a versenyzőkről. Az elejét még néztem, de nem tudott megfogni. Elég gyenge eresztés az egész, a versenzők sem olyan nagyon felfedezni valók. Amúgy tényleg gyors volt, 8 adás volt csak, holnap lesz a 9. és egyben az utolsó. Úgyhogy a végét még láthatod. :)

Holnap

2011. jún. 3. 23:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Mivel már lemaradtam róla, ezért nem érdekel.
2011. jún. 4. 09:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Mellesleg a reklámoknál kiszoktam menni a konyhába meg egy-két helyre a lakásban. Lehet, hogy ezért nem hallottam.
2011. jún. 4. 09:10
 9/10 A kérdező kommentje:
És akkor kik a jelenlegi versenyben maradók? :) Kik küzdhetnek az első helyért?
2011. jún. 4. 11:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Krizbai Teca, egy 15éves vak lány, aki énekel és zongorázik is.

Szabó Ádám, 18 éves fiú, harmónikázik.

Appril Project, 15-27 éves fiatalok, táncolnak.

László Attila, 14éves fiú, énekel.

2011. jún. 4. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!