Mikor fog kezdődni a Csillag születik?
Holnap este lesz vége? :O Nem is hallottam róla, hogy elkezdődött. Pedig rendszeresen nézem az RTL klubot. Még az ismerősöket se hallottam a Csillag születikről beszélni.
Ez hogy lehet? Ilyen népszerűtlen lett ez a műsor? :S
Pedig tényleg nem hallottam róla. Ez, hogy történhetett meg?
Napi rendszerességgel nézem az RTL klubot, de mégse hallottam róla.
Amúgy az az 1,7 milliós nézettség nem olyan "hű de nagy". :D
Pedig, ha ennyire nézed az RTL-t akkor szombat este fel kellet volna tűnjön, no de mindegy. Annyira sok mindenről nem maradtál le.
Elég gyorsan lezavarták az egészet (nem is olyan jók a versenyzők), mert hamarosan jön az x-faktor, meg majd a VV5.
Ez vicces. :)))) Hogy maradhattál le róla? Én csak néha nézem az RTL klubot, de a reklámblokk alattni ajánlóban állandóan látom. A fókuszban is sokszor beszélnek a versenyzőkről. Az elejét még néztem, de nem tudott megfogni. Elég gyenge eresztés az egész, a versenzők sem olyan nagyon felfedezni valók. Amúgy tényleg gyors volt, 8 adás volt csak, holnap lesz a 9. és egyben az utolsó. Úgyhogy a végét még láthatod. :)
Holnap
Krizbai Teca, egy 15éves vak lány, aki énekel és zongorázik is.
Szabó Ádám, 18 éves fiú, harmónikázik.
Appril Project, 15-27 éves fiatalok, táncolnak.
László Attila, 14éves fiú, énekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!