A Született feleségeknek vége?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 22:03
1/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne... Azt hittem ma lesz.
2/9 A kérdező kommentje:
Hogy miért nem lepődök már meg ezen a nyomorult tv2-n?
2011. jún. 1. 22:56
3/9 anonim válasza:
az évadnak még nincs vége van még hátra minimum 5 rész
am ez a köcsög (bocsánat a kifejezésért) tv2 mindig ezt csinálja :@ azért nézem én is online, mert felidegesít, hogy mindig megszakítják
www.filmezz.eu ezen rajta van a 7.évad végig feliratosan
4/9 anonim válasza:
Amerikában már leadták a 7.évadot, nálunk még nem...
5/9 anonim válasza:
és arról tudtok valamit, hogy 8. évad készül-e?
6/9 anonim válasza:
igen lesz 8. évad :D mert a 7. évad vége nem lett lezárva, nem varrták el a szálakat :D
7/9 anonim válasza:
nagyon jól lett vége a 7.évadnak, alig várom már, hogy újra induljon amerikában ősszel :)
8/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett a 7. évad, alig várom, h induljon a 8.:)
9/9 anonim válasza:
Nem mostani kérdés, de most már kijelenthetjük, hogy a 8. évaddal valóban vége a sorozatnak =/ angolul már megtekinthető több oldalon is, a tv2-n majd csak ősszel fogják vetíteni az utolsó részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!