Milyen műsort néztek délutánonként a tvben?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rossz műsorok vannak, nem tudom mit nézzek délután, olyankor mikor itthon vagyok.Ti mit néztek?Ha néztek?2011. máj. 31. 17:47
1/12 anonim válasza:
Én nem nagyon nézek de ha igen akkor esetleg ID investigation, discoveri, national geographic, spektrum.
2/12 anonim válasza:
max nickelodeont, vagy valami tudományosabbat, de leginkább semmit. XD
3/12 A kérdező kommentje:
Aha, értem, köszi a válaszokat:D
2011. máj. 31. 18:16
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez komoly???
2011. jún. 1. 12:36
6/12 anonim válasza:
RTL-en az Ezelt.
Meg most Alekoszutána a Mentalista c. filmet.
:)
7/12 kokakólalájt válasza:
Semmit. Este 7 előtt be se szoktam kapcsolni.
8/12 anonim válasza:
Hát viasat3 és a disney channel között váltogatok... ezek még a legértelmesebbek :/
De amúgy én is néha nézem az Ezo TV-t xD Annyi hülye betelefonál, jókat röhögök rajtuk :D
9/12 anonim válasza:
Szia! Most találtam rá a Story tvben a Farm ahol élünkre 16/40kor és utána 17:30kor a 7.mennyországra. ezután hirek(párom nézi) majd VV(amig volt) ill a Fókusz és a Barátok közt. Ha csak napközben esetleg a Discovery,Animal Planet vagy hasonló!
10/12 anonim válasza:
Én rádiót, zenét hallgatok ha ráérek délutánonként. A tv-ben már tényleg annyi sz@r megy, hogy nézhetetlen sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!