Létrejön valamilyen kötelezettségem, ha jelentkezek a való világ 5-be?
Azzal, hogy beküldöm a nevem-adataim már kötelező részt vennem a továbbiakban, vagy ha behívnak én viszont meggondolom magam, visszaléphetek?
(az apróbetűsben erről nincs szó)
Senki nem tud kötelezni semmire. :D Az egy jelentkezési lap, azokkal iratnak alá szerződést ,akik bekerülnek a beszavazó-show-ba. DE ha aláírnád a szerződést sem kényszerítenének ,ha mégsem akarnál bemenni,de akkor fizetned kell egy nagyobb összeget a szerződés-szegés miatt.
DE természetesen csak a casting-ra való jelentkezés nem kötelez ilyesmire.
Eladod a lelked az ördögnek. Az ördögöt pedig úgy hívják: Média.
Képletesen értem, gondold át.
"Képletesen értem, gondold át."
Hű, baromi díp.
1 éve végeztem, nincs se munkám, se pénzem. Ne vagyok átlagos (nem írom ide miért mert akkor felismerhető lennék), talán több esélyem is lenne.
Mondjuk celeb sem vagyok, szóval ha olyan celeb+celebhavergyújtő lenne mint a 4, akkor nincs sok esélyem.
Szóval motivál a pénz, hogy csinálok valamit, meg legalább utána is egy ideig valamivel el tudom magam adni. (Ha Zsófika rágógumi-sz@rát is el lehet adni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!