Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Még mindíg tetszik nektek Olga?

Még mindíg tetszik nektek Olga?

Figyelt kérdés
Utálom az ilyen hóbortos nőket, akik azt sem tudják mi bajuk van, nem mondanak semmi konkrétumot, csak duzzognak össze vissza és beállítják, hogy a másik nem ért semmit a problémából.
2011. máj. 28. 08:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem szimpatikus! De nem azert, mert orosz, hanem egyszeruen a kisugarzasa. Alekoszhoz egyaltalan nem illik.-szerintem :o) 17/l
2011. máj. 28. 09:55
 2/10 anonim ***** válasza:

nekem sose tetszett, olyan a feje mint egy lufi, baromi randa egy csaj. bezzeg a virsli, az jó nő!

22F

2011. máj. 28. 10:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem figyeltél jól neki az nem tetszett, h Alekosz lesöpörte a rózsákat és közbe olyan módon fejezte ki magát, ahogy előtte nem, káromkodott csúnyán beszélt stb! Én is felkaptam volna a vizet, mert egy kapcsolat 2 emberről szól és most igazán engedhetett volna Alek! De nem baj, mert egy év múlva a kutya nem lesz kíváncsi rá! Majd akkor visszasírja a szép időket!
2011. máj. 28. 11:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Szerintem ez csak kifogás. Nem igazán hiszem, hogy azért sértődött meg és azt sem hiszem, hogy ezen meg kellene sértődni, hogy valaki nem akar levelek között aludni. Az hogy csúnyán beszélt az meg végképp röhely, már a gyerekműsorokban is különbeket mondanak mint azt, hogy szar. Szerintem ez volt a legdurvább szó.

Másrészt este is meg reggel is arra panaszkodott, hogy Alekosz hogyan beszél vele. Valamit vagy nem mutattak, vagy csak duzzogás, mivel Alekosz is kérdezte, hogy hogyan beszélt vele és hogy miért haragszik, de semmi értelmes válasz nem volt.

2011. máj. 28. 12:03
 5/10 anonim ***** válasza:

kérdező: te ugye pasi vagy?

mert szerintem minden nő megértette Olga probémáját...

az első közös éjszakájukat ilyen hülye puffogással elcseszni...ha tudta,h nem bírja a rózsaszirmokat,akkor minek tették oda? ha eleve semmi nem lett volna ott, akkor nincs min mérgelődni, duzzogni.

Így viszont volt egy romantikus gesztus (rózsával borított ágy) amit ez a "pasi" nem bírt elviselni.

Ez a visszásság volt az, ami kiborította Olgát, teljesen érthető módon. Számomra akkor derült ki egyértelműen,h Alekosz mennyire nem ért a nőkhöz, és mennyire idióta.

2011. máj. 29. 10:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted miért nem mondta Olga világosan, hogy ez volt a problémája?
2011. máj. 29. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Az,h ez Alekinnyónak fel se tűnt, hogy ez a viselkedés minősíthetetlen volt, hanem még bambán magyarázatra várt, csak tovább súlyosbítja a helyzetet. Látszik,h szerinte ez normális, természetes reakció volt, és ez még inkább felháborító volt Olga számára.

Mondom Alekosz egy pancser, akinek fingja sincs a nőkhöz, de még úgy általában az emberekhez sem.

2011. máj. 29. 19:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerinted. Szerintem meg az nem korrekt ha duzzog Olga ok nélkül és aztán még a kérdésre sem válaszol, nem mondja el egyenesen, hogy mi a baja.
2011. máj. 30. 04:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát én nő vagyok, de nekem sem volt szimpatikus Olga viselkedése. Pedig egy olyan típus vagyok, hogy ki nem állhatom amikor egy férfi bunkó egy nővel, olyan helyzetekben szerintem szinte mindig a nőnek van igaza, de amit Olga művelt az már tényleg túlzás, bolhából csinált elefántot. Őszintén én se feküdtem volna bele a növények közé. Nekem ő mindig is unszimpatikus volt, hihetetlen mennyire el van telve magától, hogy hát ő a 16 lány közül a legszebb stb... a hiszti rohamától hülyét kaptam, az meg undorító volt amikor elkezdte hogy olyan mintha Veronika a gyerekük lenne.
2011. máj. 31. 17:18
 10/10 A kérdező kommentje:
A másik ez az állandó visszatartott mosoly. Ha nincs foga akkor csináltassa meg.
2011. máj. 31. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!