Mit szólsz a nagy duett eredményéhez?
Trokán Nórikának kellett egy kis löket.. lehet, hogy nem vált olyan ismertté a színház által, mint szerette volna, ezért kellett neki a reklám. Egyszerű marketing. :P Váljék egészségére.
A Caramelről pedig nem beszélnék. Ő csak eszköz volt.
Irreális. No de mindegy. Lélekdonor vs. Partyarc :-S
Trokán Nóra pedig mint énekes-színésznő nagyon amatőr volt, igazán. Caramel meg mint egy kőtábla, sok vizet nem zavart a színpadon, se táncban, se humorban.
00:08 vagyok.
Egyetértek azzal, hogy nagyon amatőr volt..
Egyébként szép fiatal lány de a tehetséget ide nem sorolnám. Nem szeretem ezt mondani de a szülők ismertsége lendítik őt előre a "karrierjében".. Olyan volt végig, mintha sötétben tapogatózna, aztán pár előadás és sok-sok kamu dícséret után magabiztossá vált de ez még mindig kevés volt ahhoz, hogy brillírozzon. Ez van. Nem lehet mindenki őstehetség. De akkor hogy lehet ennyire felkapott?! Na ez itt a rejtély..
nem néztem a műsort
de Zoliék 2 produkcióját hallottam
nekik drukkoltam
"Irreális. No de mindegy. Lélekdonor vs. Partyarc :-S "
sztem is irreális, azért egy nagyon befutott Partyarcot ne akarjunk holmi Lélekdonorhoz hasonlítani, csak hát sajnos SP túl fiatal ahhoz, h egy ilyet megnyeressenek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!