Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok ahhoz hogy csökken...

Mit szóltok ahhoz hogy csökkent az Alekosz feleséget keres nézettsége?

Figyelt kérdés

[link]

Remélem meg is bukik ez a szar!

2011. máj. 19. 12:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

16:01

Hát a nézettségi mutatókat tekintve elég sokan ki lehetnek agyilag pedig annyian nem is járnak egyetemre ebben az országban. :)

Engem személy szerint felháborít, hogy olyan "értéket" közvetítenek ezek a műsorok amiben az igazi sötét, tanulatlan, műveletlen, minden értéket felrúgó alakok lesznek a milliomosok így ők lesznek a követendő példa a fiataloknak. Mindenki majd győzike meg alekosz meg szandika akar lenni mert azok sokkal jobban élnek mint egy egyetemi tanár. Ezért semmilyen formában nem támogatom ezek nézettségi rátáját, sem viccből, sem dühből, sem egyéb okból. A nézettség az nézettség, ergo pénz, pénz, pénz és a kereskedelmi csatornáknak más nem kell. Teljesen mindegy, hogy miért nézi meg valaki, ha megnézi az már eredmény. Ezért is van sok (ál)botrányműsor mostanában mert a negatív hősök most kelendőbbek mint a jófiúk.

2011. máj. 19. 18:02
 12/20 anonim ***** válasza:
51%

A negatív hősök mindig kelendőbbek voltak, mint a jófiúk, nem tudom, neked ebben mi az új.

Megérteném az agymenéseteket, ha ez lenne az egyetlen és ráadásul közszolgálati tv adó. Mivel az ember oda kapcsol, ahová akar, így nincs miről beszélni. A discoveryn pedig nézze a jaguárok párzását az, akinek ahhoz van gusztusa.

2011. máj. 19. 18:35
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

Csak gratulálni tudok annak, aki tud nevetni meg pihenni ilyen Alekoszféleségek műsorán. Egy jó természetfilmnél nincs nyugtatóbb. Igaz röhögni nem lehet rajta, de arra ott van a Comedy Central.

A negatív hősökkel meg nincs semmi baj, csak épp orrba szájba őket nyomják, miközben a pozitív hősök kezdenek eltűnni.

De hát nekünk ez kell, agymosás meg népbutítás. Ezért is tartunk ott ahol tartunk.

2011. máj. 20. 14:38
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
Jah, ott tartunk, hogy emberek különbnek gondolják magukat másoknál, mert x csatornát néznek és nem y-t. Csodás.
2011. máj. 20. 20:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj de amikor a brazil szappanopera nézők pénzt küldtek a tv csatornához, hogy felszabadítsák Izaurát, meg Eszmeralda szemműtétjére, meg nekiállnak veszekedni a "maunikasó"-ban a magyar szappanopera színészekkel mert nem tudják megkülönböztetni a a filmet a valóságtól akkor igen!
2011. máj. 20. 20:55
 16/20 Énteő válasza:
Mától kezdve én sem csodálkozom rajta,mivel hogy Olga kiesett,ezentúl én sem fogom nézni.
2011. máj. 20. 22:24
 17/20 anonim ***** válasza:
fúj az az olga volt a legrondább az összes közül. Miatta még a reklámot is elkapcsoltam, nem bírtam nézni azt a baromi ronda fejét, meg az a haj...áááááá
2011. máj. 20. 22:35
 18/20 anonim válasza:

A nézettsége így is nagyon jó, a 18-49 éves korosztályt tekintve a közönségarány kb olyan, mint a Barátok közté, ami az RTL legnézettebb műsora.

A cím megtévesztő, mert a műsornak csak az első adása ment 40 százalékos közönségaránnyal, utána ( már múlt héten) beállt a 30-35 százalékra, és ezt stabilan hozza, semmilyen csökkenő tendencia nincs, Ugyanazt a nézettséget hozza eddig ezen a héten is, mint múlt héten, és ez már nyilván nem is fog változni, mert aki másfél hétig követte, az már a második felét is megnézi, sőt a végén nyilván magasabb lesz a nézettség.

2011. máj. 21. 01:29
 19/20 anonim ***** válasza:
vártam a műsort,de szerintem már nagyon erőltetett a dolog,vv-ben röhögtünk rajta oké,de meg lehet unni
2011. máj. 21. 21:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Látom a sok valóvilágzombi azért bejár lepontozni.
2011. máj. 21. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!