Mi a véleményetek Alekosz párkereső műsoráról?
Figyelt kérdés
Ki a kedvencetek, kinek van szerintetek a legnagyobb esélye?2011. máj. 18. 06:33
1/5 anonim válasza:
én nem nézem de szerintem nagyon gáz
2/5 anonim válasza:
szerintem szórakoztató:D azok a csajok benne:O:D
jól összeválogatta őket Oli, a végére kiderül h majdnem
mindegyik prostixd am Veronika a kedvencem, ő olyan kis butus, de közben meg aranyos is.. neki drukkolok:P
3/5 anonim válasza:
Ki nem sz.... le?! Nagy bunda az egész, mint a valóvilág...
4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is jobbára ribiket válogattak be, tisztelet a kivételnek, ha van egyáltalán ilyen.Alekosznak nehéz dolga van, ha un. normálisat akar, max.Olga talán a legszolidabb mind közül, bármennyire utálják a többiek - csupán irigyek, szerintem - de róla se feltételezek túl szent múltat ( és persze jelent sem ), valahogy amolyan tipikus orosz luxus lugnyának tűnik, annak ellenére, hogy szerényen viselkedik...
2011. máj. 18. 16:01
5/5 anonim válasza:
Sajnálom, hogy az embereknek elég a barátok közt és Alekosz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!