Most melyik lehet az igazi Alekosz?
Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem csalódás az uj műsora.olyan mintha nem is az az Alekosz lenne aki a VV ben szerepelt.
Ott hajtott a nőkre holott semmi esélye nem volt,itt meg játsza a szende szűzet,alig közeledik a nőkhöz,pedig ezekkel a nökkel könnyű dolga lenne.
Nektek tetszik ez az Alekosz?Ezt vártad a műsortól?
2011. máj. 17. 08:27
2/5 anonim válasza:
A VV-ben magukra voltak utalva, semmilyen külső infót nem kaptak. Itt pedig a háttérből irányítja a stáb (meg Olivér),nem is lakik a villában, ezért eléggé megjátszottnak tűnik az egész. Szerintem a VV-s volt az igazi Alekosz.
4/5 anonim válasza:
Az volt az igazi Alekosz, akit a VV-ben láttunk. itt most tényleg távolságtartóbb, valahogy nem erre lehetett számítani. De egyébként ha jobban bele gondolok, azért érthető. A VV-ben más volt a helyzet. Lételeme az udvarlás, ezért be is próbálkozott mindegyiknél, mert rámenősebb is lenni, lehet hogy attól még jobban, hogy úgy is el lesz utasítva. Itt viszont miatta vannak ott a lányok, nem nyomul úgy, nincs szükség erre. És ez sokkal irányítottabb műsor, gondolom kapja Alek az instrukciókat.
5/5 anonim válasza:
Azért a VV óta sok dolog történt Alekkal, megnyerte és nem könnyű eldöntenie hogy vajon kik használják ki? Kiknek kell csak a pénze? Sokszor említette hogy visszautasították és most nesze itt van 16 lány csak érted! :D Azért a kételyek bennetek is ott lennétek. Én se ezt vártam amúgy. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!