Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hanyadik lett Wolf Kati tegnap?

Hanyadik lett Wolf Kati tegnap?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 08:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

hát igen és írtam a pontokat (saját pontjaimat) tegnap

az olaszoknak meg görögöknek is 5-5 pontot adtam..:P

érdekeS:D

2011. máj. 15. 08:56
 12/19 anonim ***** válasza:
és=én
2011. máj. 15. 08:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem arrol van szó hogy nem jó a szám vagy Kati rosszul énekelte volna.

Csak unalmas. itt nem csak szuperul kell énekelni mint egy megasztár válogatáson. itt mindenki jól énekel, ide az országok sztárjai jönnek. itt valami pluszt kell mutatni, és itt legnagyobb döntö a szám mennyre érinti meg az embereket. és ez egy unalmas szám.

2011. máj. 15. 09:00
 14/19 anonim ***** válasza:

mert az azeri nem az?

vagy a görög?:S

2011. máj. 15. 09:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem a dalon múlt. Szerintem is eléggé "átlagos" szám a Katié, de ugyanezt gondoltam az azeri dalról is, az pedig megnyerte. Az olasz egyenesen kritikán aluli volt, az pedig 2.??????
2011. máj. 15. 10:25
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
A Kati számában valóban nincs semmi extra. Egy dalversenyre nem temetési sirató dallal kell benevezni...
2011. máj. 15. 11:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Az eurovisió évek óta egy rakás szar ,egy bunda az országok egymásra voksolnak,semmi értelme,mert nem dalverseny,hanem kinek van több szomszédos szavazó országa verseny.Meg nem kell megkövezni,de szerintem a holdviolát kellet volna küldeni vag Szirota jennifert.Kati is jó volt,tetszett.De nem volt semmi extra.
2011. máj. 15. 13:35
 18/19 anonim válasza:

Ahhoz képest, hogy nem extra elég sok ország játsza. És miért? Mert egyszerű, könnyen megtanulható (fülbemászó) és mégis kifejező. Ha most egy ballada hosszúságú szöveggel lép fel, a 1 perc után mindenki elveszíti az érdeklődését mert jajj de uncsi...

Meghallgattam a "nyertes" számot. Szär. És még finom voltam ;-)

Mellesleg meg azért megkérdezném a szervezőket, hogy Azerbajdzsán mióta is Európa része. Hm...panasszal kell éljek a volt földrajz tanáraimnál a gyér oktatás miatt.

2011. máj. 16. 11:28
 19/19 anonim válasza:

Gundi is elmondta, hogy nem európai országok lépnek fel... tudtommal Oroszország sem európai...

A másik nekem a Grúz és a magyar szám tetszett... a magyar is idézőjeles, mert szerintem az angol szöveg ezerszer értelmesebb volt... Nem akarom alázni Geszti Pétert, mert elismerem a munkásságát, de az angol szerintem szebb volt...

Mellesleg ha valakinek megütötte a fülét az a mondat a döntőben, hogy San Martino persze hogy az olaszokra szavaz, hisz ők hozták létre azt az államot (vagy a görögök, franc se tudja) Tehát ennyi. Ill. Románia szavazatainál... nemtom mennyit kaptunk tőlük, Gundi kommentje: "Köszönjük az ERDÉLYIEKNEK!" Tehát ez nem dalverseny, hanem "Melyik országnak van több "lakosa/nemzetisége" külföldön...

2011. máj. 22. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!