Szerintetek cigány Gomes (csillag születik)?
Figyelt kérdés
nem azért mondom,nekem ő a kedvencem,de..:O a bemutatkozó filmből úgy tűnt.2011. máj. 14. 19:38
1/8 anonim válasza:
Tudtommal nem cigány.
Az anyukája fehér.
Az apukája néger.
2/8 anonim válasza:
Édesapja Afrikai volt. A kisfilmjében szereplő emberek voltak romák.
3/8 A kérdező kommentje:
ja,értem :) köszönöm
2011. máj. 14. 19:42
4/8 anonim válasza:
Szerintem csak kifogás, hogy afrikai. Látom rajta, hogy teljesen cigány feje van... Eddig leplezte.
5/8 anonim válasza:
Akkor vedd meg a Story újságot és megbizonyosodhatsz, hogy ez nem kifogás. Vannak családi képek, és dettó az apukára hasonlít.
6/8 anonim válasza:
De nem valami rokonnál volt a kisfilmnben? Én is úgy tudtam, h apuja afrikai, nem azért mondom. Csak ha rokon roma, akkor benne is van.
7/8 anonim válasza:
A pici baba a keresztlánya, de ez nem jelent vérrokonságot. De van neki egy féltestvére, lehet, hogy az volt az egyik roma. Mert az édesanyja újból férjhez ment(aki magyar), miután meghalt az édesapja. De a kép alapján a nevelő apja is magyar. Szerintem lehet, hogy a féltesója házasodott be roma családba. Vagy simán csak baráti társaság volt.
8/8 anonim válasza:
Szerintem egy néger magyar keverék nem ilyen. Én inkább indiai (cigány?) - néger kombóra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!