Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Akik eddig VV ellen voltak,...

Akik eddig VV ellen voltak, most már visszasírják?

Figyelt kérdés
De jó lett tényleg, hogy vége a VV-nek, mi? :)
2011. máj. 11. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
soha nem néztem.még az RTL-t se szoktam nézni.miért sírnék?
2011. máj. 11. 15:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért válaszolsz, ha nem neked szól a kérdés?
2011. máj. 11. 15:59
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem nekem is szólt: "akik eddig a VV ellen voltak"

én ellene vagyok,mert baromság

2011. máj. 11. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

Miért sírnák vissza? Ha egyszer nem nézték, akkor valószínű azért mert nem szeretik, és ha nem szeretik, akkor nincs miért visszasírják ha vége.

:P

na mostmár érthető?

2011. máj. 11. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

Én a Való Világ ellen voltam/vagyok/leszek és igen, visszasírom!

Hogy miért? Azért, hogy még-nagyobb bírságot kaphasson az RTL klub ezért az okádék műsorért...

[link]

2011. máj. 11. 17:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Ezek szerint Alekosz jobban bejön, mint a VV. Hm...
2011. máj. 11. 19:02
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Én sose szerettem, már alig vártam, hogy vége legyen, és valami jobb műsor legyen az RTL-en, de a végére már annyira megszerettem, hogy már tényleg visszasírom :)
2011. máj. 14. 10:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem jön be. Aki a VV-t nem nézte, ezt se nézi. Egy másodpercet se láttam belőle és nem is fogok.
2011. máj. 14. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Belenéztem mind a kettőbe (VV és Alekosz), ez utóbbiból kb. 5 percet láttam, de elég is volt.

Az emberek agyát le kell szívatni valamivel, s erre ez az arrogáns, neveletlen kiskirály megfelel.

Sajnos, az embereknek úgy látszik tetszik. Vagy csak azért nézik, mert unalmukban nem tudnak mit csinálni?

Számomra érthetetlen, hogy mi vigyen rá értelmes embereket arra, hogy több száz sms-t elküldjenek azért, hogy valaki a befolyt összegből kapjon egy lakást a Corvinon.

Ha azokat a 3-400 forintokat bedobták volna egy perselybe, sokkal gazdagabbak lennének.

A VV elején tudvalevő volt, hogy ki fogja megnyerni, mert előre le volt játszva az egész.

2011. máj. 15. 00:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Vége van? :O EZZZAZZZ!!! Most már (viszonylag) nyugodt lélekkel kapcsolgathatom a csatornákat. :D
2011. máj. 15. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!