Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van kisebb esélyem egy...

Miért van kisebb esélyem egy televizíós állásra, ha nem vagyok zsidó? Miért számít ez?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 08:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
42%

nem az a baj, hogy nem vagy zsidó. az a baj, hogy egy idióta együgyű f@sz vagy, aki mindent beszop. Ezert nem vesznek fel. Én 6 évig dolgoztam tv ben ( mind2 kereskedelmi nagynál) és nem vagyok zsidó.Sosem kérdezte senki, sosem kellett nyilatkoznom és sosem merült fel.

Ha meg producer dönt, ahogy te mondod, akkor nem tv hez jelentkeztél, hanem gyártócéghez, az meg pont olyan mintha azt mondanád, hogy miért nem lehetsz hentes ha nem vagy zsidó, csak azért mert egy húsboltban megkérdezték, hogy az vagy e...

2011. máj. 13. 20:26
 12/12 anonim ***** válasza:
nem vagy klubtag, ez egy kirekesztő klikk, és igenis nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek
2012. nov. 29. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!