Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek az Alekosz feleség...

Szerintetek az Alekosz feleséget keres meg fog bukni?

Figyelt kérdés
Szerintem elég nagy rá az esélye. Annyira gagyi ez a műsor hogy még Alekoszért sem tudom tovább nézni.
2011. máj. 10. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor fog megbukni,ha a mézesmázos,randis romantika vonal lesz,

ahelyett,hogy jól szétdugná őket megvadulva.

Oliban meg kicsit csalódtam.A nők többsége igazi retek.

Egy-kettőt az ellenségemnek se kívánnék nem,hogy a barátomnak.

2011. máj. 11. 01:08
 12/16 anonim ***** válasza:

"te miről beszélsz?"

Hát igen látom fájó pontot tataláltam. Olvasd el mit írtam és próbálj meg szöveget értelmezni.

2011. máj. 11. 06:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Biztos nem lesz akkora nézettsége, mint a VV-nek, meg hát a nagy bevétel is el fog maradni, hisz itt nem fog szavazásokból ömleni a pénz.

Az egyik hozzászóló kommentjéhez hozzászólva: valahogy erősen kétlem, hogy ezeket a csajokat maga Olivér gereblyézte össze. Mert azt ő se gondolhatja komolyan, hogy ezek lennének a legjobb nők Alek számára. Szerintem direkt úgy válogatták őket össze, hogy legyenek bent balhés arcok is (mint pl a testvérpár), hogy majd csinálják a "műsort", kötelező a "nagyon szerelmes arc" is, stb.

Lényeg, Olivér szerintem csak kis porszem a gépezetben, és csak az ő arcával akarják eladni, mintha ő szervezte volna az egészet.

2011. máj. 11. 08:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled utolso. Kis bango gyökérke az elötted szolo.
2011. máj. 18. 10:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Nulla az egész. Ugy ahogy van. Alekoszostol Olivérestől mindenestől együtt. Az tutti h Alek nagyon visszapottyan a népszerüségi listán. De nem is árt neki ha ilyan bunko. Meg az rtl is egyre sz@rabb. Ha nem volna a csillag születik semmi nézettsége is alig volna. ENNYI!!!!
2011. máj. 18. 10:21
 16/16 anonim ***** válasza:
06:24 Istenem, de buta vagy -.-" fájó pont, mi? azt hiszed olyna király vagy? inkább szánalmas :D:D:D de legalább jót röhögtem rajtad, köszi.
2011. máj. 18. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!