Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi történt a lakókkal?

Mi történt a lakókkal?

Figyelt kérdés

Néztem a VV finálét.

Feltűnt,hogy milyen lelkesen szurkoltak Alekosznak.

Zsófi,aki úgy utálta Alekoszt,hogy ott alázta ahol tudta,és ezt hangoztatta is,ki is provokálta hogy párbajra hívja.Gombi,aki mikor kihívta Alekoszt párbajra,akkor elmondta őt mindenféle lusta alkoholistának,hogy majd meglátják a párbajon,mi kell az embereknek.Szandika,aki 'átállt'a másik oldalra,sőt,nem csak hogy átállt,hanem nyilvánosan alázta Alekoszt és Évát,sőt,amikor Alek visszajött a párbajról,akkor Szandika mondta,hogy gratulál az embereknek,hogy egy 'ilyet'visszaszavaztak,és hogy ez igen,hogy ez kell a nézőknek,egy ilyen ember,és majd hogy nem köpött egyet,amikor ezt Alek szemébe mondta.Most meg mind neki szurkoltak...

Nem vagyok Alekosz rajongó,de néztem a VV-t,így ezen nagyon meg voltam lepődve.

2011. máj. 10. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Kétszínű emberekről van szó, megjátszották.
2011. máj. 10. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Feltehetően az összefoglalókból ők is kicsit jobban észrevették, hogy esetleg ki hogyan viselkedett a hátuk mögött, meg milyen probléma mire volt visszavezethető. Tehát például Szandika is rájött, hogy Évával csak Anikó szarkavarása miatt balhézott össze, meg ilyesmik. (Ha jól emlékszem ezt Szandika még le is nyilatkozta.)
2011. máj. 10. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem is arról lehet szó, hogy otthon visszanézték az adásokat, és már másképp látják, mint korábban a villában. Zsófi pedig azt mondta azért drukkol Alekosznak, mert őáltala esett ki, és ha ő nyer, akkor elmondhatja, hogy a győztes ellen kapott ki. Ez persze elég gyengécske érv, de ha belegondolunk, Zsófi se Jerzyvel, se Évával nem volt jóban. Így választott valakit a 3 "rossz" közül.
2011. máj. 10. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad. Szerintem sokan megjátszották az agyukat: "Ott egy kameraaa! Mosolyogjunk, épp vesznek." Meg hát hogy viselkedjen egy finálén az ember. Gondolom az RTL direkt szurkolni hívta oda őket. Mondjuk azt néztem, 1-2 volt lakó, pl. Anikó, ott is csak fintorgott, és a haját igazgatta, nézzen már ki valahogy..-.-""
2011. máj. 12. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!