Vajon boldogok azok akik egy csomo penzt dobtak ki az ablakon azert hogy egy (most nem jellemzem) szemelyjol eljen egy darabig?
És te boldog vagy attól, hogy most ezen sopánkodsz?
Az vajon több intelligánciára vall amit most te csinálsz? Hogy piszkálódsz azokkal akik győzelemhez juttaták a kedvencüket?
Én sem szavaztam sosem iylen műsorokba, de nem is foglalkozom azzal, hogy más mit csinál.
Ennél értelmetlenebb kérdést nem tudtál volna feltenni?
Eleve nem is egyértelmű, hogy mire akarsz kilyukadni. (Bár lehet velem van a probléma, és még véletlenül veled)
Most az a bajod, hogy ilyen műsorokra elszavaznak egy csomó pénzt, vagy az, hogy pont olyanra ment több szavazat, akit te utálsz? Mert hogy ez " (most nem jellemzem) szemelyjol " arra utal. De lehet mindkettő.
A másik, hogy nyílván igen biztosan boldogok, hisz ezért szavaztak, ez volt a céljuk. Tényleg nem értem mit vársz. És még te vagy felháborodva.
Az "elmebeteg" kijelentés egyébként honnan jött? Mert hogy abszolút nem illik a képbe. Te is olyan vagy, mint az általad lehurrogott Alekosz, mikor Jerzyt leretardálta, de azt se tudta mit jelent. :) Gratulálok!
Ezen a semmitmondó válaszon gondolkodtál 3 napig? :))))
Kár volt megeröltetned magad.
Biztos hallottál már arról a mondásról, hogy hülye kérdésre hülye válasz. Ha te nem tudtál értelmes kérdést feltenni, akkor ne várj többet a válaszoktól sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!