Alekosz új műsorának a promojában mutatnak csajokat, az egyik nem pasi?
Figyelt kérdés
A vége fele van, és azt mondja : "hátha ez majd összejön" valami ilyesmi, nekem nagyon gyanús hogy az egy srác nem??2011. máj. 8. 22:57
11/20 anonim válasza:
azért abból a több ezres nevező táborból igazán össze szedhetett volna oli valami normálisabb csapatot
12/20 anonim válasza:
"TÖBB EZRES NEVEZŐ TÁBOR..."
ha-ha-ha persze....
13/20 anonim válasza:
Az a nő nincs fent a honlapon,lehet ő nem is szerepel a showban.
14/20 anonim válasza:
Párom azt mondta, hogy szerinte az nem nő, csak odatették Beleznai Endrét poénból a végére :DDDD
15/20 anonim válasza:
Szerintem nő,lehet hogy görög.Alek anyukajának is elég mély a hangja.
16/20 anonim válasza:
Azt olvastam valahol,hogy jelentkezett egy férfiből nővé operált illető is...
17/20 anonim válasza:
A VV4 előtt is a rákospalotai kamionsoron castingolt az RTL Klub, most is ezt tették, prostik ezek, az összes többi csak "fedőfoglalkozás". Ráadásul egyik rondább, mint a másik.
18/20 anonim válasza:
utolsó: mert a vv4-ben szerinted ki volt K? .... Gigi, Éva, Anikó, Zsófi nem, akkor mégis kire gondolsz?
19/20 anonim válasza:
Zsuzsi és Szandi, valamint azok közül sokan, akik nem jutottak be a Villába.
20/20 anonim válasza:
Luxusprosti bejelentette, hogy mindenképpen megkaparintja magának Alekoszt, Na ja, akinek pénze, lakása és kocsija van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!