Ki nyerni meg a mai finálét?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:18
Ezt hol olvastad?
Mekkora ostoba kis mű-mindentudó ********** vagy te, kérdező... Persze, majd el is hisszük..:D Minden szereplőre van egy külön sztori, hogy kinek a győzelme mekkora bunda, és miért. De ezeket szánalmas emberek találják szánalmas embereknek, akik terjesztik. Ennyi.
Nem szokásom offolni, ezért válaszolok a kérdésre is.
Az előző szériákból kiindulva Jerzy fogja megnyerni. A megosztó karakterek nagyon ritkán nyerhetnek, mivel nagy az antitáboruk. Jerzy egy rendes gyerek, nem egy hatalmas érzelmeket kiváltó karakter, ezért nem csak azoknak a szavazatát kaphatja meg, akik szeretik, hanem azokét, akik Évát/Alekoszt utálják. Ennyi.
Hát kérdező, ez nagyon nagy butaság volt. Ha ennyire mindegy nekik ki nyeri, hogy útközben megváltoztatják, mert "lebuktak" akkor mi értelme egyáltalán lezsírozni? Semmi. Ha tényleg előre megtervezett lett volna, hogy Béci nyeri, mint ahogy ez elterjedt, akkor ő is nyert volna attól függetlenül mi tudódott ki, ha ennyire könnyedén csalnak, simán megoldották volna. Na erről ennyit.
Amúgy nagy valószínűséggel Jerzy nyeri, pont azért amit előttem is leírtak.
A múltkor még azt olvastam itt a fórumon, hogy Anikó a titkos befutó... látom :D
Előtte Béci volt
Előtte Olivér
Most Jerzy
Aztán ha Alekosz nyeri, akkor hűűű bunda volt, ha meg Éva, akkor "na ugye, sokat hangoztatták, hogy nem volt még női versenyző, hát ezért, bundaaa!" Ha Jerzy, akkor pedig azért bunda. Erről ennyit :)
Nem tudom, ki nyeri. Csak hogy a kérdésre is válaszoljak.
Van valóságalapja? Mégis mi? Már a fél gárdával eljátszották, hogy az ő győzelme van lezsírozva...
Az Anikósat én is hallottam már Béci kiesése után...
Nevetséges. Ezeknek semmi de semmi valóság alapja nincs az ég világon, csak azok kitalációi, akik be akarják sározni a műsort. Ha tényleg az nyer, akkor megmondtuk, ha meg nem, akkor az a vesszőparipa, hogy megtudták, hogy kitudódott, és változtatni kellett. Egyszóal mindegy mi történik, akkor is bundát kiáltanak. Nem unalmas még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!