Szerintetek nem lett most kicsit elkapkodott ez a Csillag születik?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy csak én vagyok így vele,de nekem most ez széria nem jön be...kedvencem sincs,és az új műsorvezető pasi is gyenge.2011. máj. 7. 21:05
1/3 anonim válasza:
én azt hittem lesz vigaszág
mivel ez a 8 versenyző irtó kevés
2/3 anonim válasza:
Valahogy én is azt érzem hogy nem az igazi. Eddig mindegyik széria a tévéhez szegezett,de ez most nem nagyon köt le. Néha belenézek. Gomez azért tetszik.
3/3 anonim válasza:
Ez a mostani csillag születik, már az elején elkapkodott, látszik, hogy erőltetett az egész, arra megy ki, hogy minél hamarabb vége legyen, mert után jön az x-faktor. Nem is erős a mezőny, de Gomez, Mr. Joe (sajnos kiesett) és az Appril, Teca produkciója tetszik, a többié nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!