Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van olyan reklám, ami az...

Van olyan reklám, ami az őrületbe kerget?!

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 20:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát én valahogy a Milli Mia Pirouette angyalkáktól kapok agybajt:))
2011. máj. 6. 19:51
 12/17 anonim ***** válasza:
"Lehet, hogy az alján.." :DD
2011. máj. 6. 21:50
 13/17 anonim ***** válasza:

"De én úgy mondom, hogy omlósz!"

"Robituszííín!"

2011. máj. 7. 18:04
 14/17 anonim ***** válasza:

mind idegesítő amit előbb soroltak,meg az androidos teló,a végén kérdezi a gyerek "ezzel vajon sört is ki lehet nyitni?"...

meg a kurv@ anyád igen épp ara való egy ilyen drága teló hogy sört nyiss vele te kretén tajparaszt -.-"

2011. máj. 8. 09:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Az OTP-s mókamikik, meg a Raiffaisen-es egyedülálló nők -.-

De a telefonokosítás meg a "nem ír a srác de lehet a netjével van a gond" is megőrjít

2011. máj. 8. 10:08
 16/17 A kérdező kommentje:

Én most az FHB bank reklámján vagyok leblokkolva.

Az első reklámban elemzi a kis csákó, hogy van apa meg anya meg Sári meg persze Ő. Majd közli, hogy mennyi pénzt költenek.

Második reklámban meg apa csóró lett, anya már eltűnt - gondolom én elváltak -, Sárikát is elnyelte a föld .. valószínű, hogy az első reklámban is a szomszéd kölyke volt, csak beleírták. A kis srác meg tök boldog, mert nagyobb szobát kapott és még a törlesztő is kisebb ...

Csóró apja ... valószínűleg nem ilyen családra vágyott :DDD

2011. máj. 8. 13:08
 17/17 anonim válasza:
kinder bueno amikor a csaj szaja szele csokis..jon hogy pofon csapjam.na meg az ilyen csokis reklamok ahol lenyaljak a szajuk szelet
2011. máj. 25. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!