Én csak annyit tudok, Éváékat ki akarják lakoltatni, Alekoszék szegények, Jerzyről meg mindenki azt mondja, h megérdemelné, mert jó helyre menne a pénz. Miért? Tudtok még vmit ezzel kapcsolatban?
2011. máj. 3. 11:06
1/10 anonim válasza:
Jerzy nem hinném h csóró(az volt )
Éva tényleg az, nincs állandó lakhelye, két otthon közt ingázik.
Alekosz..ő állítólag nagy házba élnek és Alekosz egy külön izé..na szóval egyházba lakik a szüleivel, de külön terület..annyira csak nem csórók.
és neki lesz műsora amiből kaszálhat.
úgyhogy Éva a pénzt tekintve megérdemelné.
2011. máj. 3. 11:29
2/10 anonim válasza:
Én ismerem Alekoszt és a családját, és nem szegények, nem tudom honnan veszed ezt. Jó régebben jobban ment nekik a szekér, de a szegénységtől még messze állnak. Nagy házuk van, ahol az alsó szint csak az övé. A többiekről én is csak azt tudom, amit a médiában hallani lehet. De annak meg csak a felét szabad elhinni.
2011. máj. 3. 11:37
3/10 anonim válasza:
Alekoszék tutira nem szegények.Alek egy kocsmarészben lakik,az anyukája ugy nyilatkozott(tv,nem ujság)hogyha Alekosz kijon és tetszik neki az ötlet megnyitnák ujra a kocsmát,lessz ott pénz.
Évának az anyukájáék eladosodtak,ennyit tudok,hogy nem tudják fizetni a hitelt.
Jerzy,szerintem az ő helyzete elég gáz.melette csak a tesója áll,nemhiszem hogy gazdag lenne,általában az intézetisek nem azok.
2011. máj. 3. 12:24
4/10 anonim válasza:
Szerintem Jerzy családja lehet a legszegényebb.
2011. máj. 3. 13:44
5/10 anonim válasza:
Éváé
2011. máj. 3. 14:54
6/10 anonim válasza:
Jerzy mivel intézetis volt. Alekosz nem szegény, Éva sem, az újságok túloznak sokszor.
2011. máj. 3. 23:52
7/10 anonim válasza:
Annyit tudok hogy Évának nincs állandó lakhelye,és néha a tervéréknél húzza meg magát.
Jerzyről meg azt hallottam hogy táncos ként, és alkalmi tolmácsként keresi a kenyerét.
Szerintem Éva a legszegényebb,az annya azt nyilatkozta hogy sajnos már a tanulását sem tudnák tovább támogatni,mert annyira eladósodtak.
2011. máj. 6. 10:17
8/10 anonim válasza:
Múltkor még amikor volt ez a házastársas hét,és az Alekosznak kellett megmondania h mit vegyen fel a vacsorára az Éva,akkor mondta h vegye fel azt a fekete ruháját erre az Éva teljesen kiakadt h Ő azt biztos nem veszi fel,mert 40ezer Ft volt,és hogy nem akarja tönkre tenni,mert nagyon sokat hízott.
2011. máj. 8. 12:30
9/10 anonim válasza:
Szóval nem hiszem h az Éva szegény lenne,mert akkor bizonyára nem tudott volna 40ezer forintért ruhát venni. Szerintem Jerzynek lenne a legnagyobb szüksége rá,h talpra tudjon állni és tudjon valamit kezdeni az életével. Alekosznak amúgy is befog futni a műsora,nagy arc úgyhogy neki nem lesz gondja világéletében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!