Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi volt ez a tegnapi VV...

Mi volt ez a tegnapi VV parajnal. Hogy a legvgen megcsereltek Aniko es Eva kepeit?

Figyelt kérdés
Arra gondolok.hogy eddig Eva voltelol,majd az eredmenyhirdetesnel mar a masodikhelyre kerult a kepe??? Edekes nem,nem vallom azt hogy ez igy voltme irva, de akkor is....
2011. máj. 2. 10:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Most mit kell ebből ügyet csinálni? Hogy miért csinálták? Az izgalomért. Most először láthatták a szavazás lezárása előtt a versenyzők, hogy melyik oldalon vannak ők, és már akkor sejthető volt, hogy a végére éppen ezért megcserélik. Mert akkor már a %-oknál lehetne örülni, és tök felesleges lenne a folyamat, hogy először csak a fantomkép, aztán %, aztán a kép.
2011. máj. 2. 10:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehetne ezt teljesen legálisan is csinálni, hiszen evvel a TV és telefontársaságok nyernek.Győzzön az, akire a legtö9bben szavaztak egy meghatározott időn belül. Mit kell dugdosni a képeket ?
2011. máj. 2. 10:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
amugy is egy nagy kamu volt.. órákon keresztül 50-50%? lehetetlen,hogy mindkettőre ugyanannyian szavaztak..
2011. máj. 2. 10:43
 4/14 anonim ***** válasza:
56%

Persze amiatt, mert nekik is megmutatták a képet, de mondjuk, ha Eva esett volna ki, akkor az elvakult Eva rajongók sokkal csúnyábban és undorítóbban fejezték volna ki magukat! Bár így is, mert ismeretlenül lehülyéznek embereket, ha az ő véleményével nem értenek egyet.

Mondjuk nekem mindegy ki nyeri ezt az egészet, soha nem szavaztam, de hogy ilyen idegbajos-hisztérikus nőre tették le a voksukat eléggé szánalmas!

2011. máj. 2. 10:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
10:43. Nem órákon keresztül volt 50-50! Volt mikor felerősödött az Éva, és 52-48 volt az állás, azt visszament 50-50-re, aztán megint 52-48, aztán 50-50, és végül 51-49.
2011. máj. 2. 10:54
 6/14 anonim ***** válasza:
49%

Az izgalom fokozása érdekében. Éva arcán látszott is, hogy azt hitte, Anikó nyert, oda is súgta a saját szurkolótáborához.

Amúgy pedig, ha nem 50-50 volt az eredmény, mindig Éva jött előre, nem hinném, hogy bunda volt.

Éva megérdemelte a győzelmet, Anikó eddig csak azért volt bent, mert nem párbajozott.

2011. máj. 2. 11:52
 7/14 anonim ***** válasza:
15%
Anikóra sokáig nem lehetett szavazni.
2011. máj. 2. 12:20
 8/14 anonim ***** válasza:
54%

JAJJ, PERSZE!

Bécinél is ezt mondták, ezzel magyarázták, hogy hiába tartották erősnek, harmat gyenge. :D

Jó, most akkor én is kezdem: Éva azért csak ennyivel nyert, mert a műsoridő alatt 20 percig nem lehetett rá szavazni, sőt még sms-t is kaptam, hogy a szavazataimat automatikus Anikó kapja!

2011. máj. 2. 12:26
 9/14 anonim ***** válasza:
56%

Én szégyenlem magam, hogy ebben az országban ennyi idióta, naiv, tudatlan, ostoba ember él. Mindenki elhiszi, hogy szinte majdnem ugyanannyian szavaztak rájuk, holott ez lehetetlen, mert az egyiknek jóval nagyobb rajongói tábora van.

A másik, hogy bárki akibe szorult egy kis értelem az nem szavaz, nem csinál ilyen Éva féle ostoba hisztérikus k*rvákból sztárt meg milliomost. De neeem, nektek ez kell ahhoz hogy szórakozzatok. Jobb szórakozás nincs is ennél... meresszétek a dagadt seggeteket a tévé előtt és szavazzatok, hogy legyen miből élniük ezeknek az ostoba parasztoknak.

2011. máj. 2. 13:34
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Csalás!! Érdekes,hogy Anikónak a neten dupla annyi like-ja volt mint Évának! Az embereknek ez kell,a veszekedés,az ivás,a köpködés,ezért szavazták vissza Évát...
2011. máj. 2. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!