Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Motivált a szavazásban, hogy...

Motivált a szavazásban, hogy Évát kilakoltatják ha nem győz?

Figyelt kérdés

Én kedvelem, ettől függetlenül. De te ?

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 1. 23:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Engem az motivált, hogy ne a k*** anikó menjen vissza
2011. máj. 2. 00:21
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes hogy egy finálét érő párbaj előtt lett ez téma, fél évig semmit ilyesmit nem hallottunk....
2011. máj. 2. 04:11
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

kedves utolsó attól mert te nem hallottad még nem biztos hog ynem volt, már sokkal korábban írtak erről az újságok is meg a neten is lehetett olvasni csomó helyen h Éváékat veszélyben a házuk...

nem motivált ez, nem is szavaztam de anikó utálatos liba volt, ettől függetlenül évát sem szeretem, de most mit zavar az amúgy titeket hogy a fináléba olyanok kerültek pl jerzy és éva is akiknek igenis szükségük van a pénzre?

2011. máj. 2. 10:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket kezdettől fogva tudtuk,de egyáltalán nem foglalkoztam ezzel. Bírom őt és kész.
2011. máj. 2. 10:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Erősebb motiváció, hogy Évát tartom az egyetlen hiteles figurának.
2011. máj. 2. 11:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes hogy egy finálét érő párbaj előtt lett ez téma, fél évig semmit ilyesmit nem hallottunk...."

Jaaa, mert nem sírta tele az adást, mint Gigi, de főként Béci, hogy ők mennyire szegények. :D

2011. máj. 2. 11:54
 7/11 alkesz éva ***** válasza:
45%
Még a végén megsajnálom,hogy kilakoltatják őket.
2011. máj. 2. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem,és nem is szavaztam rá. Én a Jerzynek szurkolok,talán neki van a legnagyobb szüksége a pénzre. Másoknak is jol jön de nekük legalább van csaldjuk,de a Jerzynek senkije nincs egyetlen nővérén kívűl.
2011. máj. 4. 15:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Amugy mindehgyiküket birom. Utolso volztam
2011. máj. 4. 15:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Valamelyik belevalóban élő adásban Szandika közölte, hogy Jerzy azért mégsem olyan szegény, mint ahogy az lejön az embereknek. A fura az egészben az volt, hogy miközben Szandika mondta volna a magáét, Győzike még véletlenül se hagyta, hogy befejezze a mondókáját, nyilván a fülébe súgták, hogy ezt nem kéne hagyni...de mi volt ennek az oka?
2011. máj. 5. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!