Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Éden hotel miről is szól...

Éden hotel miről is szól pontosan?

Figyelt kérdés
Eddig nem láttam belőle semmit de az egyik bemutatója alapján szimpatikusnak tűnt :D Valaki mondja el nekem hogy miről szól, és hogy mi az értelme. Miket csinálnak ott ? Olyasmik érdekelnek hogy itt most a párok eleve együtt járnak, vagy mi? Hasonlít a Való Világhoz hogy valaki(k) nyer(nek)? Szeretkezés van benne vagy valami olyan durvább?
2011. máj. 1. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, de engem is érdekelne.bár nem hinném, hogy nézni fogom, csak mindig ezt reklámozzák.magyar film különben?
2011. máj. 1. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:

5 nő és 5 férfi, akik nem ismerték egymást jutottak el az Éden hotelba.

Hetetente érkezik még 1-2 férfi, vagy nő a hotelba.

4 nap van adás hétfőtől csütörtökig.

Minden csütörtök úgy zárul le, hogy 5-5 fő maradjon.

A játékosok választják ki, hogy ki marad bent és ki megy haza.Ki hogyan tud taktikázni és szinészkedni az jár jól.

Van benne erotika is , ami a pénteki adásban látható.

Szerintem jó és izgalmas, mert sokszor eltaktikázzák magukat.Meg kell említeni a gyönyrű környezetet is!

2011. máj. 1. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen magyar, és Horváth Éva vezeti.
2011. máj. 1. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is nézem!:) Ezerszer izgalmasabb mint a VV... ;)

Szandra lefeküdt néhányszor egy Krisztián nevezetű sráccal (ő már kiesett), de csak azért, hogy játékban maradhasson. Levente meg megujjazta... kicsit sem közönséges a leányzó.:S

Niki csókolózott Krisztiánnal, ők kölcsönösen vonzódtak egymáshoz.

Aliz csókolózott Szöszivel (ők meg egy pát alkottak). Néha egy-egy buli eléggé elfajul és akkor már mindenki csókolózik mindenkivel (lány-lány, lány-fiú, fiú-fiú).:D

Ennyire emlékszek!:)

Ezek a párok a való életben nem alkotnak egy párt!:)

A végén csak egy játékos maradhat.

Van egy összetartó csapat (Ádám, Dani, Niki, Kristóf és régen idetartozott Kata is, aki nagyon közel állt Ádámhoz, őt Szandra ejtett ki, emiatt ő lett a közutálat tárgya) :D

2011. máj. 1. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Huh ezt a "reality show-t" 1 percnél tovább sosem tudtam nézni annyira ótvar emberek vannak benne, de érdekel, hogy mégis miről szól, mert tele van vele hányva a fél világ.

Eddig arra a következtetésre jutottam, hogy a játékosoknak egymást kell szopkodniuk, ha nem akarják, hogy hazamenjenek. Jól sejtem?

2011. máj. 17. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!