Mit énekelt Timi chen? Hogy tetszett?
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:25
szerintem látszik, hogy ez a lány csupa szív, és nem kéne általánosítani, miszerint "nem bírod ezeket"... már megszoktam, hogy a magyarok mindenkit utálnak (még a magyarokat is), de az, hogy valaki ilyen hülye legyen, hogy ilyen előítéletek alapján ítéljen meg egy ilyen lányt, aki tényleg szerény és állítom, hogy 1000x jobb ember, mint a magyarok 90%-a (többek közt te is), hát az 1 jó nagy barom...
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:24
Krizbai Teca azért jutott be mert vak? Ennyire ne legyél már irigy. Gyönyörű, tiszta hangja van, jó dalszövegíró. Meghatotta a közönséget mind Ő maga, mind pedig a dal. Egyetlen hamis hangot se tudtam felfedezni, még akkor se ha akartam volna. Gyönyörű volt. ^^
17/L.
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:49
ő nem kezdte ócsárolni a magyarokat, ellenben veled... szóval ki az aki úgy ítélkezik, hogy nem is ismeri a személyt? én sok magyart ismerek, aki saját "fajtársait" is gyűlöli, nemhogy a többit... szóval én nem úgy ítélkezek, hogy nincs semmi fogalmam arról, mit beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!