Ekkora bakit a Barátok Köztben?
Figyelt kérdés
A barátok köztben hogy-hogy nincs még vérfertőzés vagy nemi járvány/AIDS? Szerintem már mindenki csinálta mindenkivel, úgyhogy ez egy baki a sorozatban.2011. ápr. 30. 12:06
1/9 anonim válasza:
mire gondolsz pontosan?
rokonok nem csinálták még a sorozatban tudtommal..
2/9 anonim válasza:
vérfertőzés azért nincs mert a családtagok nem sexelnek egymással. csak a barátok,és a szomszédok. Nemi betegség azért nincs valszeg gumit huznak mindig
3/9 anonim válasza:
Attila 14 évesen a nagynénjével mi ha nem vérfertőzés?! :-D
4/9 anonim válasza:
Nagynéni az apja/anyja testvérének a felesége is lehet.
5/9 anonim válasza:
nemi betegség volt már régebben. Még Eszter kapta el Palikától a trippert, aztán szakított is a tévutakon járó Palikával :D
6/9 anonim válasza:
Orsi is elkapott valamit Lacitól.
7/9 anonim válasza:
a pali nem a házban lakó nőtől kapta el a trippert,megcsalta esztert aki a barátnője volt
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem is írtam olyat, hogy házban lakó személytől szedte össze Pali a trippert!
9/9 anonim válasza:
Jajj mmeg egyszer volt olyan ha már a bakiknál járunk, hogy míg szabika beszélgetett gizivel addig szabi kb 8-10 kanál cukrot is belerakott a kávéjába beszélgetés közben :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!