Írnátok nekem a való világból jó beszólásokat?
Mint például Jerzy: Gigi, ha elmész...nem leszel itt
ilyenekre gondolok:D
NAGY-Alek... mondások:
- Úúú!!! Sokat cigizel. Üt a szád!
- Jól kell kinézni, jól kell ebszélni, jól kell ülni, az anyám pics@ját még ne csináljam?
- Hogyan tehermentesítsem az agyad?
- Ha én nő lennék és lenne egy olyan valaki, mint én, és úgy viselkedne velem mint ahogy én itt a lányokkal, hát én oda lennék, meg visza
- Iszol egy pálinkát? Ez a megoldás mindenre
- Úgy közlekedsz a lakásban apukám mint az isten farkán a forgó stanecli
- Sajnálom, de az én szexuális vonzódásom más körökre hat.
- Te teljesen kompatibilis vagy az én személyemmel.
- Te megfelelő értékeket képviselsz az én alapvető elvárásaimnak.
- Határozott, intelligens céltudatos és domináns vagy.
- Ő rögtön kigombolta a 3 gombomat és kézbe vette a dolgokat. És onnantól kezdve ő határozta meg , hogy mi fog történni. Hát történt is!
- Tág fogalom számomra az, amikor én tetszem valakinek. Nekem az ismeretlen érzés!
- Előtte olyan élményekben volt részem, amelyek olyan szinten izgató hatással voltak a bioritmusomra, hogy nem tudtam türtőztetni magam.
- Hatékonyan, nem kioktatóan, empatikusan fellépni.
- Ha már így van, hogy mellettem van, miért ne lehetne a kellemest a hasznossal keverni?
- Az unokatestvérem a Jorgosz az apja meg a Micsosz!
- Csúnya, visszataszító, büdös, bunkó, na ezeknek vagyok én a legnagyobb lovagló pálcája!
- Az összhang, a precizitás, a pontossága legfőbb jellemzőm.
- Hát igenis a külső számít! Nem kell egy qrva szót sem szólni, nem kell semmit csinálni, csak jól kell kinézni!
- Attól függetlenül, hogy ő benne jobban dominálnak a belső értékek, ő viszont kifelé is egy szemre való lány, tehát, ő egy olyan ütőképes kompozíció, amiben mindkettő meg van. Ez nagyon ritka.
- Na majd akkor megvizslatom őket, elvégzem a négy alapműveletet és magam alá rendelem a leggyengébb láncszemet.
- Most szeretnélek, felfedezni
- Nem szeretem a koktélt, nem hat, nincs hatása, nem érzem... azt!
- Ha én velem a Gina Lolobrigida élne én azt is megcsalnám.
- Diszkóban 8-10 órákat vártam arra, hogy történjen valami. Bementem, megálltam, néha körbe forogtam, hogy a hátamat is lássák. Na de mi történt? Semmi!
B@zdmeg ennyit a várakozó álláspontról!
- Nekem az ízlésem kifogástalan, amit én észre veszek az mindig példa értékű és érdemes követni, érdemes megfogadni, mert abból mindig mindenkinek pozitív előnye származik.
- De ha nem jön el, de ha nem akar eljönni először sem, akkor menjen az anyja p.csájáb@!
- Nem ólálkodok az ágya körül, mert abból még baj lehet.
- Ahhoz, hogy kiderüljön, hogy rezonál e vagy sem, ahhoz ki kell deríteni, meg kell érinteni, meg kell tudakolni.
- Igazából az én hímvesszőmmel, nő nemű lény a kezével érintkezett. (Szandika)
Semmi behatolás nem volt.
- Sok nővel voltam. Százzal. De egy kezemen meg tudom számolni azokat, akik úgy is néztek ki, mint egy nő!
- Ez nem konfliktus! Konfliktus lenne akkor, ha te ártottál volna nekem bármilyen szinten is és akkor én meg visszafocizok, de nem bántottál, egész egyszerűen a jelenség amit látok az, nekem nem szimpatikus.
- Ólálkodjunk oda!
- Meg ittam volna meg minden, csak tele ittam borral magam!
- Semmilyen szinten nem rezonálsz rám?
- Érdemes megtekinteni a testét, ahogy olaj szerűen végig folyik a poháron, hát az valami fantasztikus élményben részesít bennünket!
- Szép, fiatal, egészséges, egybe van, nőies, szép hajú, jó alakú… Ennyi
Évának:
- Látom, hogy figyelsz. Látom, hogy rám pillantasz néha, még ha leplezed akkor is. Mindent tudok. Tökkkéletesen átérzem az érzéseidet, és hidd el, csak te érted teszek mindent. Senki másért. A javadat akarom, a legfölsőbb szinteken. Mindent érted teszek, csak te azt még nem tudod. Semmit sem tudsz. Fogggalmad sincsen az egészről. De majd egyszer. Egyszer mindent megértesz, és akkor majd szeretni fogsz.. és az lesz a legnagyobb dolog. A legnagyobb dolog.
forrás: [link] - 9-ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!