Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi az Éden Hotel című műsor...

Mi az Éden Hotel című műsor tematikája?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem,hogy ugye eddig minden hétfőn jött új vagy több új lakó..esetleg a hét közepén akadt távozó,de a csütörtöki párválasztáson voltak/vannak hoppon maradt játékosok. Ez eddig tiszta. De meddig jönnek újak és mi szerint kezdenek majd fogyni? Igaz h. egy pár nyeri meg? Tehát két győztes lesz?
2011. ápr. 27. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni,mert nézzük nézzük, de nem tudjuk mi is a lényege....
2011. ápr. 27. 18:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazából ezért nézem xD
2011. ápr. 27. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszerű "taktikázó" műsor. A pénzért és azért, hogy legyen egy kis "hírneved". Én is szoktam nézni. :)
2011. ápr. 27. 19:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom,de a kérdés nem is ez volt
2011. ápr. 27. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Nemrég olvastam,hogy már csak 6 játékos fog bemenni,utána,gondolom csak a benmaradt lakok esnek ki szép sorjában.De azóta,miota ezt olvastam,már mentek be,meg jöttek is ki...úgyhogy már nem tudom.

Eleve a játékot(nem biztos,azthiszem)28 játékossal tervezték.

A lényege:taktikázva,pasit/csajt tartva bennmaradni a végsőkig.Ha nincs párod kiesel.

Szandika jól taktikázik,kefélt orrba szájba csakhogy bennmaradhasson.Csak már nincs ott aki kurogatta...remélem kib@szák.

2011. ápr. 27. 20:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen de ha párosan vannak és nem jön új akkor h. maradnak pár nélkül? Én előbb Nikit dobnám ki....
2011. ápr. 27. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem egy pár fog nyerni, hanem egyetlen játékos:)
2011. ápr. 28. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Kristóf nyerte meg.
2011. ápr. 29. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod utolsó?Áruld el légyszi.
2011. ápr. 29. 21:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Ne már ez komoly h. az a majom nyert???? És hogy kezdenek el fogyni azt tudod???? Meg h. meddig jön még friss husi a Hotelbe?
2011. ápr. 30. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!