Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csillag születik Fanok!...

Csillag születik Fanok! Szerintetek milyen lenne, ha László Attila egy ütősebb számot adna elő?

Figyelt kérdés

Szval ami nem ilyen lassú, hanem jó gyors, meg ilyensmi..

Szerintem jó lenne, olyan csodálatos a hangja:X Ti mit gondoltok?

2011. ápr. 24. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó lenne (:

Amúgy nekem nagy kedvencem és még erdélyi is vagyok..

2011. ápr. 24. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:

édespofa

sztem fog másféle számokat előadni

2011. ápr. 24. 11:19
 3/11 A kérdező kommentje:

:)

Néztem Youtubun az előbb a riportot vele, kérdezték milyen számokat szeret: Máté Péter, Zámbó Zsimi...meg az ilyen régebbi számokat, de jó lenne pár modern is:D Imádom a hangját, és őt is *_* :D

2011. ápr. 24. 11:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb muszáj lesz még virítania valamit, más stílusban előadni. Én nagyon kíváncsi lennék rá, mert a hangja szerintem is nagyon jó, és örömmel meghallgatnék tőle egy pörgősebb, sőt akár valami rockosabb számot is. =)
2011. ápr. 24. 12:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Éééén is:D Ő a kedvenc, és az is marad *.*
2011. ápr. 24. 14:20
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Az lenne a legjobb, ha ez a túlértékelt kis gyökér visszahúzna Romániába.
2011. ápr. 25. 19:45
 7/11 A kérdező kommentje:

de most méééér?

Erdély is egykoron Magyarországhoz tartozott, csak hát nem maradt így! Miért kell nézni azt hogy honnan jött? -.-" nem értem ezeket az embereket, nem is magyarázok semmit, mert nem érdemlik meg!

2011. ápr. 26. 08:10
 8/11 anonim válasza:
19:45 ennyire irigykedsz, te roh*dék tápos? Ő fogja megnyerni, nagyon remélem.
2011. ápr. 27. 02:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Kénytelen más/új féle stílussal megbarátkoznia,különben unalmas lesz,csak Máté Péterből megélni nem lehet.

Elég nehezen tudom elképzelni,egy Sp meg Fluor stílusban. :D De hátha összejön neki.

2011. ápr. 27. 11:11
 10/11 anonim válasza:
nem kell neki sp-t meg fluort majmolni! annál ő sokkal többet tud.. de kétségtelen h a lehetsz király c szám volt eddig a legeslegjobb az összes alakítása közül :D
2011. jún. 2. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!