Miért nem indulnak el az RTL MOST-on a videók?
Sziasztok!
Ubuntu alatt szeretném nézni az RTL MOST tartalmakat Firefox böngészővel. Kérte, így telepítettem a Moonlight plugin legfrissebb kiadását (Linuxos Silverlight). Most maga a lejátszó megjelenik, viszont onnantól semmi nem történik. A reklám sem indul el, hiába nyomom meg a play gombot.
Valakinek van valami ötlete, hogy hogy tudnám ezt a hibát elhárítani?
Esetleg próbáljak más böngészőt használni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Ne haragudj, de még csak most tértem vissza ide a honlapra. Köszönöm a választ. Azt mondod, hogy nincs telepítve Moonlight? Hülye kérdés, de mivel lehet helyettesíteni? Mert a Chrome telepítése után a böngésző sípolt, hogy telepítsem fel neki a Moonlight-ot, és amit dobott, azt felpakoltam. Most sajnos nem az Ubuntus gépem előtt vagyok, így keddig nem fogok tudni tesztelni, de még az is lehet, hogy erre is feltelepítem.
(Beszéltem tegnap erről a jelenségről az egyik linuxos ismerősömmel, nála is ismert a probléma, hol megy, hol nem. Azt mondta, hogy a Moonlight most van fejlesztés alatt, és a különböző verziók nem minden esetben működnek. Én lehet, hogy pont egy ilyenbe nyúltam bele. Ha van valakinek egy működő verzió párosítása, azt kérem, írja meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!