Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megtárgyaljuk továbbra is a VV-t?

Megtárgyaljuk továbbra is a VV-t?

Figyelt kérdés
Mert minket nem lehet csak úgy eltüntetni, nem igaz? :)
2011. ápr. 18. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi gond!Én is a multkor majdnem a barátoméval írtam.Nem szokott kilépni a gépen,mondjuk ő a politika rovatba szokott írni:)A mobilomnál nincs ilyen veszély:)

Amiket belinkeltél,elolvastam.Azt,h kik mennek be,meg a J.-et! Volt még más is?

Igen,érdekes lesz hnap,h J.-nek miket adnak majd be!Felmérgelt rendesen! Ja-ja,ki.erhetné aleknak oli:)ez jó lenne:)az is lehet,h éva ráugrik este:)már megint hempergett a d.sznaja:)

Hallottam én is Árpa könyvéről,majd megpróbálom leszedni.Érdekes lehet.

Emlékszem,h oli mondta bent,h lóvét csinál alekból!ebből is leszűrhető,h nem barátok.A nekedvaló elejét láttam,az első reklámig.Lehet jobb is,mert csak felmérgeltem vna magam:)

ma volt a fókuszban volt,h Szandi sietett Bécihez,amikor meglátta,h kiesett.Úgyhogy nem értem mit kampányol proli?

Este sok minden történik,amit nem adnak le-sajna!amit írtál,sztem azért nem adták le,mert éva elvérezne alek nélkül.

proli jól beégett.ennyit erről.azt se tudja,h a másik milyen,és u.at!gondolok itt a tetkóra.Sztem Béci nagyon is rendes volt a párbajon.Hasonló lesz majd az élete,mint a Majkának.

Nemrég olvastam,h J. tesójáék beakarják perelni Dopment(v.hogy is írják),mert lemelegezte J.-it az új számában.Érdekes!

Én sem értem,h milyen 1hetet akarnak kitölteni?!Ez csak a plusz lóvéról szól.Na,majd meglátjuk mit alakít bent a proli.Érzem,h készítenem kell a nyugtatót:)Jó éjt!

2011. ápr. 18. 23:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Maradjunk a másiknál:)

2011. ápr. 18. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!