Béci miért hiszi, hogy 1 hónap alatt 40 milliót fog keresni?
Áljunk meg egy pár szóra !
Már megbocsásson itt pár ember : de ti nagyon buták vagytok sajnos.. sőt nem is buták, szánalmasok(k), tudatlanok..
nem tudom melyik a rosszabb.. tippelni tudnék..
mi van veletek ? már megint ez a faji megkülönböztetés ! ébredjetek már fel !
Magyarul beszél ő is, nem ? pörköltöt eszik és töltött káposztát.. tudja mi az a trianon.. ismeri a Turul madár történetét és március 15-én ő is kokárdát hord a keblén, nem? Ti megteszitek ezeket ? igen, nem???
Hát ezért nem hisz bennünk Senki sem a Világon, mert mi sem hiszünk magunkban és ahelyett, h fej-fej mellett azért küzdenénk, h ha másként nem is, te Lélekben újra Büszke magyarok lehessünk és a HAZA újra csupa nagybetűs szó legyen ! Nem lenne nagy dolog, ha nem alacsonyodnánk le odáig, hogy egymást dorgáljunk azért, h ki mikor milyen családban született, amihez még az is hozzátartozik, hogy Ő sem kérte a szüleitől az életet, pont úgy mint ahogyan merem feltételezni, Te sem !!
Csak ezen kellene picit elgondolkodni !
:)
Így van! Én is csak szellemi hiányosságnak tudom be, hogy valaki csak azért lásson mindenben rosszat egy embernél, mert esetleg a bőre színe nem hófehér. Tény és való, hogy a kisebbség túlnyomó része nem törekszik a mi normáink szerinti példamutató életre, de bőven vannak kivételek. Na és természetesen a sápadt bőrűek közül is vannak elegen, akik nem a törvény szerint élnek.
Azt a tipikusan ellenszenves fajtát én is nagyon utálom, de a Rácz testvérek éppen nem közéjük valók, ráadásul még a származásuk sem mondható kizárólag a kisebbségből.
Abban viszont biztos vagyok, hogy sokkal különbek ők is, mint sok véleményező, aki közönséges, lenéző stílusban írogat ezeken az oldalakon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!