Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Béci miért hiszi, hogy 1...

Béci miért hiszi, hogy 1 hónap alatt 40 milliót fog keresni?

Figyelt kérdés
Többször is elhangzott a szájából, miután kikapott hogy 2 autó 2 háza lesz. Több pénzt fog keresni, mint amennyit nyerhetett volna. Sőt még azelőtt hogy kijönne az összes villalakó. Kirabol egy bankot?
2011. ápr. 18. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Csak azt tudnám, mitől pökhendibb Béci, mint Alekosz? Én mondjuk őt látom rettenetesen önteltnek, önzőnek, lustának és minden kiszemelt áldozatát alattomosan eláztatónak. Igen, ravasz és alattomos, ahogy a buta rajongóit befolyásolni képes a jól megtervezett, de hamis fejtegetéseivel. Ilyenkor undorítónak találom. Béci pl. soha nem pofázott ilyen sunyin, lenézően a kamerákba, ilyen szándékkal.
2011. ápr. 22. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Áljunk meg egy pár szóra !

Már megbocsásson itt pár ember : de ti nagyon buták vagytok sajnos.. sőt nem is buták, szánalmasok(k), tudatlanok..

nem tudom melyik a rosszabb.. tippelni tudnék..

mi van veletek ? már megint ez a faji megkülönböztetés ! ébredjetek már fel !

Magyarul beszél ő is, nem ? pörköltöt eszik és töltött káposztát.. tudja mi az a trianon.. ismeri a Turul madár történetét és március 15-én ő is kokárdát hord a keblén, nem? Ti megteszitek ezeket ? igen, nem???

Hát ezért nem hisz bennünk Senki sem a Világon, mert mi sem hiszünk magunkban és ahelyett, h fej-fej mellett azért küzdenénk, h ha másként nem is, te Lélekben újra Büszke magyarok lehessünk és a HAZA újra csupa nagybetűs szó legyen ! Nem lenne nagy dolog, ha nem alacsonyodnánk le odáig, hogy egymást dorgáljunk azért, h ki mikor milyen családban született, amihez még az is hozzátartozik, hogy Ő sem kérte a szüleitől az életet, pont úgy mint ahogyan merem feltételezni, Te sem !!

Csak ezen kellene picit elgondolkodni !

:)

2011. ápr. 22. 23:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Így van! Én is csak szellemi hiányosságnak tudom be, hogy valaki csak azért lásson mindenben rosszat egy embernél, mert esetleg a bőre színe nem hófehér. Tény és való, hogy a kisebbség túlnyomó része nem törekszik a mi normáink szerinti példamutató életre, de bőven vannak kivételek. Na és természetesen a sápadt bőrűek közül is vannak elegen, akik nem a törvény szerint élnek.

Azt a tipikusan ellenszenves fajtát én is nagyon utálom, de a Rácz testvérek éppen nem közéjük valók, ráadásul még a származásuk sem mondható kizárólag a kisebbségből.

Abban viszont biztos vagyok, hogy sokkal különbek ők is, mint sok véleményező, aki közönséges, lenéző stílusban írogat ezeken az oldalakon is.

2011. ápr. 23. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:
A gének nem hazudnak.
2011. ápr. 23. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!