Az RTL nem merte megnyeretni Bécivel a VV4-et, mert aláírná a csalást?
ja és még annyit,hogy szerintem ez azért van,hogy a VV5(ha lesz)is sikeres legyen,mert ha a nézők tudják,hogy csak pénzcsalás nem szavaznak,vagy nem?
De ha Jerzy most visszament kieseik a jövőhéten...szerintem nincs esélye.
Igenigen!
Ha Béci bentmaradt volna, akkor mindenki továbbra is azt gondolta volna, hogy ja, ez bunda,a meg lett mondva. Tehát aki eddig elhitte, hogy csalás, az továbbra is elhitte volna. De! Az, hogy ennek az ellenkezője történt (nem mintha lett volna más a két opción kívül) ugyancsak arra egyértelmű bizonyíték, hogy a műsor csalás.
Végülis asszem tényleg most csúcsosodott ki az összeesküvés-elméletekkel kapcsolatos hisztéria által okozott ostobaság. Priceless.
10:26
Ja. Eddig is eleg egyertelmu volt nekem, hogy csak az tartotta csalasnak a musort, aki nem tud onalloan gondolkodni, es komolyan benyel minden szart, mert pont ettol fogja magat felvilagosultnak tartani. De ez most nem csak tipp reszemrol, hanem teny. Tenyleg ket opcio volt ossz-vissz, es ahogy leirtad, ezek az emberek ezekszerint tenyleg akarmi tortenik, az csalasra utal. Ez jol megmutatja azt, hogy tenyleges, logikusan levezetheto alapja eddig sem volt a csalasnak. Ami pedig a legsulyosabba teszi a helyzetet az az, hogy meg ha ez nem is szubjektiv kerdes, ok meg ennyire leegyszerusitett modon sem fogjak belatni, hogy nem sok ertelme van a rinyajuknak.
mert szerintetek így van:
Ha Béci nyer bunda
Ha Éva nyer bunda
Ha Anikó nyer bunda
Ha Jerzy nyer bunda
Ha Alekosz nyer bunda
Úristen itt mennyit tudatlan ember van....akármit "csinál" az RTL akármi történik akárhogy szavaznak a nézők akárki akármit csinál itt FOLYTON AZ A TÉMA MEGY HOGY BUNDA MEG CSALÁS? Nektek nincs jobb dolgotok csak ezen gondolkozni?? :D
amúgy én bírom a vv-t eddig az összes adást láttam de nem gondoljátok, hogy ha bunda ( -.- ) lenne akkor az RTL-nek mért érné meg jobban?? Mert szerintem ugyanúgy megéri neki csak így simán BUNDA NÉLKÜL!!!!! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!