Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért tesznek itt páran úgy,...

Miért tesznek itt páran úgy, mintha a VV-n múlna az életük?

Figyelt kérdés

Olvasom,hogy a 14.szavazott küldtem Jerzyre, uhh én már a 20.a-t stb.

Meg páran úgy csinálnak mintha nem is tudom ezen múlna az életük ."nehogy Béci menjen vissza,az lehetetlen kész tragédia,vége.." meg,hogy "soha többet nem nézem ha Béla megy vissza" és még sorolhatnám.

Tényleg ez a legnagyobb probléma egyes embereknek?

Amúgy nem-nem zavar,csak kíváncsi vagyok,hogy TI hogy látjátok és mivel még jópár hétig ágyban fekszek jobb dolgom sincs,mint itt lenni :DD

2011. ápr. 17. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mert marhára ráérnek nézni a műsort és annyira beleélik magukat, hogy túlértékelik a hozzá fűződő érzéseiket. Egyébként a serdülőkornak tipikus jellemzője, hogy a végletekben gondolkodnak pl. "-Szerintem ezt most nem jól gondolod./Szerintem nem cselekedtél jól. -Tudom, hogy gyűlölsz, utálsz. -De én semmi ilyet nem mondtam :-o"

25/N

2011. ápr. 17. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Mert mi szeretjük a Való világ 4-et,és bármennyire is meglepő vannak kedvenceink,meg vannak olyan emberek is, akiket kevésbé szeretünk,és akit egyenesen

utálunk.Én minden nap nézem a vv4-et,és azért nem mindegy h kinek bámulom a képét hetente 7szer,és ha megtehetem szavazok is az ellen akit nem bírok,aki konkrétan most a Béci volt.Én csak a magam nevében beszélhetek,de nem érzem úgy h az életem múlna ezen.

Gondolom te Béci párti vagy/voltál.

2011. ápr. 17. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
30%

Hát elég viccesek ezek az emberek igen:D

Én speciel az első nap óta töretlenül Anikónak drukkolok, ezért ha párbajozik akkor küldök rá EGY darab SMS-t csak hogy még is támogassam azért ha csak ennyivel is.

De aki több ezer forint értékű SMS-t elküld hát azzal valami nincs rendben:D

2011. ápr. 17. 23:01
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Mert retardáltak és akopalitpikusak
2011. ápr. 17. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
jó kérdés :)
2011. ápr. 17. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:

hidd el sokakat foglalkoztat ez a műsor, és senkit nem szabad emiatt elítélni!

ez egy nyilvánosan izgis dolog, ennyi..

senkit nem érdekel, hogy pl én 1 héten át építettem egy kertet, és az milyen csodaszép lett, és mennyire örült a tulaj :)

és hogy tönkrement a kézfejem bőre!

merthogy szélvihar volt, meg stb

a szám is cserepes lett.

szóval nálam izgisebb a kreált sóóómísor

2011. ápr. 17. 23:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Az igazság az, hogy speciel én nagyon beletudom élni magam ezekbe a műsorokba, nem csak a VVbe hanem , X faktorba is, meg van olyan h sorozatokba.. pl mikor ment az X faktor Vecáért úgy izgultam meg szurkoltam neki mintha csak egy családtagom lenne, és küldtem rá az smseket...szal h is mondjam, ha az embernek lesz egy kedvence legyen az tehetségkutató műsorban vagy valóságshowban akármiben, akkor tökre eggyé válik azzal a kedvencével, és olyan szinten megtudja szeretni, hogy ugy beszél róla, védi, mintha csak mondom egy családtag lenne...
2011. ápr. 17. 23:56
 8/10 alkesz éva ***** válasza:
54%
Hagyjuk már,ezt az ennyi meg annyi sms-t küldtem szöveget,csak a duma megy.
2011. ápr. 18. 09:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezen már én is gondolkoztam. Ha pszichológiát tanulnék, tuti írnék erről egy szakdogát.

Én is nézem általában, de bőven kibírom nélküle, ha épp más dolgom van, és az is tökmindegy, hogy ki megy vissza, mert így is úgy is lesz bent feszkó, és lesz mit nézni. Viszont ott van anyukám, tehát nem is kell messzire mennem, sokszor visszanéz neten részeket, pedig mikor az összefoglalót nézi, akkor sem lehet hozzászólni. És éjjel is fent marad megnézni azt az éjszakai műsort, na meg délután az Istenes Bencéset. Arról nem beszélve, hogy persze, egy párbájon én is egyik vagy másik fél felé húzok, de valójában nem izgat különösebben - anyukám meg rendesen kiakad, ha nem az nyer, akit szeretett volna. Mondjuk smseket hálistennek azért nem küld. Remélem.

2011. ápr. 18. 10:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Miért lennék Béci párti? :)

Nekem őszintén ugyan mindegy én hiszek benne,hogy megtervezik ha nem is az egészet de a párbajokat IGEN,hogy minnél több pénzt tudjanak maguknak bezsebelni,mert ez a világ megy most ez van.

Én is nézem,2-3 naponta,mivel itthon fekszek egész nap és mégse élem bele magam..mondjuk már 2 hét fekvés után kezdem,de ha beleondolok,hogy több mint 4-5 hetem van még akkor.. :DD

Nem ítélem el az ilyen embereket,de ehez már csak egy kis fogalmazás késség kell,hogy megértsétek :)

2011. ápr. 18. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!