Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem úgy volt, h a VV meg van...

Nem úgy volt, h a VV meg van rendezve, és Béci-Alek párbaj lesz?

Figyelt kérdés
akkor most mi van?
2011. ápr. 17. 21:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
23%
Én is így tudtam. Úgy látszik, hogy most megint kavarbak, és Alek nyeri meg. Mert eddig a sajtó, a net, minden azt nyomatta, h VVBéci nyeri meg. Lehet, h Olikácska, meg Alek szülei kavartak, de lehet, hogy az RTL-esek...
2011. ápr. 17. 21:47
 2/18 anonim ***** válasza:
*Kavarnak, bocsánat.
2011. ápr. 17. 21:48
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Sztem pont azért mert őt gondolták nyertesnek (több helyen is tényként hozták le hogy tuti hogy ő nyer) ezért kiejtették. De nem baj, én spec nagyon-nagyon örülök, mert ki nem állhattam Bélát. Jerzy érdemelné meg legjobban hogy nyerjen.
 4/18 anonim ***** válasza:
nem tűnt fel hogy mindenki írta hogy mennyit szavazott jerzyre stb? Ezek a szavazatok főleg Alek-Éva-Oli fanoknak a szavazatai magyarán ezért ment vissza :D
 5/18 Thurston ***** válasza:
100%

"Úgy tudtam." :DD

Mintha lett volna bármi értelmes alapja mindennek, és nem csak pár neten keringő kis rizsa, amit bárki összeszarhatott unalmában.

6/18 anonim ***** válasza:
Jajmár ezt a sok összeesküvés elméletet. Ti komolyan ennyire unatkoztok h ráértek ilyen baromságokon agyalni?
2011. ápr. 17. 21:49
 7/18 anonim ***** válasza:
Mért lett volna megrendezve?Az a videó meg össze lett vágva,nem tűnt fel?Más párbajokról.
2011. ápr. 17. 21:49
 8/18 anonim ***** válasza:
62%

béci mondta hátha megbilleg a mérleg és visszamegy

amikor nem is mondták még az eredményt

lehet rtl ezt gyorsan improvizálták..

jerzy érdemelné meg, hogy nyerje

alekoszék gazdagok

éva megél a diplomájával + szerepelt más showba is..

anikó szépségkirálynő..

2011. ápr. 17. 21:54
 9/18 anonim ***** válasza:

"Lehet, h Olikácska, meg Alek szülei kavartak"

8fehfeh

Nem bírom. Tehát ha megdőlnek ezek a légből kapott kis összeesküvés-elméletek, akkor akik elhitték őket, azok azt is csak a megrendezettség jelének vélik, ha egy szó sem igazolódik be a "tuti belsős infókból". Persze annyira talán nem érdekes, hiszen aki tud gondolkodni, az alapból el sem hitte ezeket szvsz...

2011. ápr. 17. 21:54
 10/18 anonim ***** válasza:

Ezeket honnan szedted?

"alekoszék gazdagok

éva megél a diplomájával + szerepelt más showba is..

anikó szépségkirálynő.."

nem sok adást láthattál eddig

akik meg ki voltak akadva Gigi elszólásán a hotelban hogy mekkora kamu volt azok találják ki hétről hétre ezeket az összeesküvés elméleteket

2011. ápr. 17. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!