Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Jerzy ment vissza a villába,...

JaMes10 kérdése:

Jerzy ment vissza a villába, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 21:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Engem lesokkolt!!! Mindenki azt mondta, h. le van fixálva, Béci nyeri meg, erre tessék...
2011. ápr. 17. 21:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozd fel
2011. ápr. 17. 21:41
 3/16 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon meglepődtem, de hihetetlenül örülök, hogy végre kiesett a maradék bájgúnár is!!! :D Mostmár csak azt a hisztériázó p*csát kéne a villából kirakni! :D (Anikót)
2011. ápr. 17. 21:42
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Úgy, hogy van Isten!!:P
2011. ápr. 17. 21:43
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
Végre kiesett az utolsó ork is
2011. ápr. 17. 21:44
 6/16 Thurston ***** válasza:
80%

"Mindenki azt mondta, h. le van fixálva, Béci nyeri meg, erre tessék..."

Képzelem milyen hülyén érzik magukat most azok, akik ezt el is hitték, mert ugye valami"ertéelnél dolgozó arc" írta. D:

2011. ápr. 17. 21:45
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
Úgy,hogy összefogtak az Éva,Alekosz,Olivér fanok,hál'Istennek!!! Jujjj,én azóta is visítozok örömömben!!! :)
2011. ápr. 17. 21:48
 8/16 anonim ***** válasza:
42%

azta******************************

utálom a ***** VVszerkesztőket. ez hihetetlen. neeeeeem.

érdekes, hogy 63-37 -> 55-45 -> 45-55 -> 46-55

:O :(((

2011. ápr. 17. 21:49
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem meg avvcal ásta el magát Béci h kihivta a "sógorát".Sok ember ezt gerinctelenségnek tartotta,részben jogosan részben nem.Tényleg ez egy játék és nem mindegy h ki nyeri mert az ha okosan csinálja az életét nagyon jól megalapozza a nyereménnyel,szóval nem kell meglincselni a bécit mert kihivta a jerzsit akit pár honapja ismer és akiért szerintem gigi nincs is oda,lehet összekerültek volna máskor is.Viszont ha ugy vesszük kivihette volna az anikot inkább bár akkor meg az lett volna h gyáva mert nőt visz ki,szóval szerintem kellemelten helyezbe kerültAlekot nem akarta,mert erőnek véli jogosan,de lehet h jobb lett volna,mert előbb utobb ugyis összefutott volna vele és ugy sokkal többen megbecsülték volna a bécit,mint igy h gyáéván az elvileges gyengét választja,aki szerintem gyenge is,csak a bédi ellen voltak sokan és nem a jerzy mellett.
2011. ápr. 17. 22:01
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon örülök, hogy a Jerzy ment vissza.

LESZÁMOLTUNK AZ UTOLSÓ RÁCZAL!

Büszke vagyok a GYK-ra

2011. ápr. 17. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!