Akartam szavazni Jerzsire, de azt mondja a telefon hogy a hívott szám nem létezik. Miért van ez? Jó számot ütöttem be.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 20:46
21/50 bumbi02 válasza:
azért mert feljárok vitatkozni igenis van életem (sportolok,zenélek,barátnőm van több éve, érettségi előtt állok és had ne soroljam) ...
ezen csak nevetni lehet amikor azt hiszitek hogy a ti szavazataitok döntik el ezt:) hogy itt 10en összefogtok. amúgy meg Béci fogja megnyerni, mert még vissza van fél óra, és visszafordul madj 55-45re Béci javára, mert ha Bécit kiszednék a játékból kb akkora érvágás lenne mintha Alekoszt.. és ezt már kifejtettem másik kérdésnél, hogy nem hinném hogy ennyire megbontanák az egészet az RTL-sek.
22/50 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, aki szerint életnélküli fanatikusok vagyunk. Te vagy az, ha már más örömöd nincs, mint hogy itt kötekedsz :P
2011. ápr. 17. 21:01
23/50 A kérdező kommentje:
Miért???? Béci mi a f@szt csinál bent? Nála még a semmi is izgalmasabb. Köcsög c..... majom.
2011. ápr. 17. 21:03
24/50 bumbi02 válasza:
miér, aki vígjátékot néz, hogy nevessen annak sincs élete? vagy aki vitatkozik, annak nincs élete?
25/50 A kérdező kommentje:
Menj a picsba ha nem érdekel a téma.
2011. ápr. 17. 21:05
26/50 anonim válasza:
"Ennyi agyhalottat... erre megy ki a játék, hogy a birka nép küldje a sok szavazatot a semmire. RTL Klubék már eldöntötték, hogy ki megy vissza, ti pedig mint a gép külditek a sok SMS-t. Pedig annyi, de annyi bizonyíték van, hogy az egész egy nagy szemét, aljas, mocsadék hazugság."
27/50 bumbi02 válasza:
Béci Alekoszt ellensúlyozza... nem lenne nézettség, ha nem lennének konfliktusok.. és megfigyelhető hogy mindig két pólus volt a villában -> Alekosz vs Béci, plusz az őket követők. És mindig egyszer egyik oldalról, másszor másik oldalról estek ki, hogy ne legyen az hogy Alekosz ellen vannak 5en... Ergo nem hinném hogy kiengedi az RTL Bécit..
28/50 A kérdező kommentje:
Ha titeket annyira nem érdekel, miért vagytok itt????? Sok álszent majom.
2011. ápr. 17. 21:08
30/50 bumbi02 válasza:
21.07 erről beszélek én is, ezzel a megmutogatással csak generálják a szavazatokat...rájöttek legutobb hogy igy 3x annyi sms folyik be.. olvastam oat a neten hogy 25öt küldött valaki... 7500 forintot!!! 7500 forintból 1 hétig meg lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!