Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Éva 10 pontot kapott, Anikó...

Éva 10 pontot kapott, Anikó meg 1 pontot kapott?

Figyelt kérdés
Hát ez nagyon nem volt igazságos, Anikó sokkal jobb estét adott, a hangulat is sokkal jobb volt stb, a bentiek is mind 10 pontot adtak neki, nagy suttyóság volt a nézőktől(tisztelet a kivételnek), aki az egy pontra szavazott -_-"
2011. ápr. 15. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Fele kaját nem is Anikó csinálta, hanem a Béci... ennyit erről
2011. ápr. 15. 20:17
 2/10 A kérdező kommentje:
és akkor mi van? akkor is jobb volt, ez a "kaszinó" est mint Éva "olasz" estéje..
2011. ápr. 15. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
ja azért adtak neki mind 10 pontot mert azt hitték, h az Anikó csinálta a vacsorát, közben meg a Béci... az Anikó egyedül 1 palacsintát nem tudott volna megcsinálni.
2011. ápr. 15. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Ezek szerint nem..
2011. ápr. 15. 20:20
 5/10 A kérdező kommentje:
de nem azt kell nézni h most Béci segitett neki egy picit hanem ugy összeségében...
2011. ápr. 15. 20:22
 6/10 alkesz éva ***** válasza:
72%
Éva még a mixert sem tudta kezelni,de a rajongói mégis az egekig magasztalják.
2011. ápr. 15. 20:28
 7/10 A kérdező kommentje:
na ez az , köszönöm kedves ucccsó végre egy értelmes :$
2011. ápr. 15. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Eva sem volt jobb Anikonal,az aki nem tudja hogy a mixernek ket lapatja van...basszus hol elt ez eddig?
2011. ápr. 15. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Most miért pont Évával hasonlítod össze? Nála is kis hijján az 1-es nyer, de egyébként az összes szavazás arról szólt, hogy az 1-est, vagy a 10-est nyomkodták aszerint, hogy szeretik vagy éppen utálják az adott játékost, az mindegy volt szerintem, hogy milyen estét adott, hogy főzött, milyen volt a hangulat stb. Ezek a szavazások felérnek egy burkolt népszerűségi szavazásnak, ezt már mindenki észrevehette. Az, hogy most Anikónál az 1-es nyert, annak a jele, hogy a szavazók többsége inkább utálta, mint kedvelte. Ennyi.

Persze azzal én sem értek egyet, hogy ezeket a feladatokat a nézők többsége így fogja fel, a maguk formájában mind jók voltak, mindannyian kitettek magukért, és gyökérség 1-est adni bármelyiknek is, de hát ez van. Szóval kár azért sopánkodni, hogy szerinted jobb volt az Anikó az Évánál, mert abszolút nem ez volt a szempontjuk a szavazóknak.

2011. ápr. 15. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:

nagyon béna a hasonlítgatásod, mert Éva is éppen hogy csak 10est kapott, majdnem 1es lett neki is. anikónak peche volt, mert nála az 1es fele billent egy picit.

mellesleg egyetértek a többséggel, szinte mindent Béci csinált, és ez így nem igazságos, éva és alek is rendesen igénybe vette a kuktája segítségét, de anikó kb ha ott sem lett volna is ugyanez lett volna a kaja, mert mindent béci csiknált, most az hogy húú odabaszott egy pókerasztalt hogy jaj de ütős legyen azt bocs de én nem tudom értékelni, amúgy én nem szavaztam semmire mert leszrom anikót.

2011. ápr. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!