Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hány pontot adsz Alekosznak?

Hány pontot adsz Alekosznak?

Figyelt kérdés
De most tényleg ne aszerint döntsünk, hogy ki mennyire szereti, vagy nem, hanem hogy tényleg csak a vacsora...:)
2011. ápr. 14. 19:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én 7-et adnék, mert az előétel és a desszert igazából semmi nem volt, csak összevágta a kolbászt, sajtot, és kész. A bólé pedig ital, és nem igazi desszert. De a főétel nagyon gusztusos volt.
2011. ápr. 14. 20:21
 12/14 anonim ***** válasza:

én 9-et

az előétel miatt

a bólé nem zavarna mert lehet addigra már jóllaktak és hát inni meg szeretnek

Az összefoglalóban nem volt benne de tegnap az élőben mutatták hogy a szintetizátort beadták neki és a végén jól elszórakoztatta őket az énekléssel.

2011. ápr. 14. 21:41
 13/14 anonim ***** válasza:

6pontot adnek neki.

Eloetel desszert nem teteszett,tul egyszeru volt.Megint sokat dumalt egy kicsit.

A prezicsegrol annyit hogy a paprikat megfelelo nagysagra kell vagni(ami valoszinuleg a porkoltbe ment)de a sajtot nem?

2011. ápr. 15. 07:36
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
Az előétele gyenge volt, pörköltet nokedlival bárki tud főzni, különösen, ha valaki más előkészít hozzá mindent, és legalább adott volna hozzá valami salátát vagy savanyúságot. a desszert pedig nem is volt valójában desszert. Talán 5 pontot adtam volna rá, a kísérő szövege pedig idegesített, mint mindig.
2011. ápr. 15. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!