Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az RTL miért ennyire manipulál...

Az RTL miért ennyire manipulálva vágja össze a VV-t?

Figyelt kérdés

Miután Laci kijött, elmondta, hogy Béci beszélt a villában azokról a dolgokról, amiért őt Olivér és barátai szapulják, és azt mondják nem őszinte.

Gigi elmondta, hogy Jerzy is beszélt a múltjáról.

A kérdésem az, hogy szerinted miért nem vágják ezeket bele a műsorba? Hiszen ők is tudják, hogy ha itt kint kiderülnek a múltbéli dolgok, és ők nem teszik bele az összefoglalóba, hogy az illető beszélt ezekről bent, akkor majd azt mondják a nézők, hogy megjátssza magát, titkolja a múltját stb.

Mi a véleményed erről?

2011. ápr. 14. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
mert lehet volt érdekesebb akkor éppen.
2011. ápr. 14. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a 12-es karikába nem fért bele pl. Jerzy múltja. De én is észrevettem, hogy sok érdekes részt kihagynak. Néha belenéztem a 10 utáni élő közvetítésbe a neten, és tök jó beszélgetéseket elcsíptem. :)
2011. ápr. 14. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
azért mert amikor Béci elkezdett erről a dolgairól mesélni,rögtön behívták őt a riportszobába és felszólították,h. ne beszéljen ilyenekről,beszélt volna sztem ő többet..csak nem engedték neki
2011. ápr. 14. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt láttam én is mikor behívták. De ott Olivér is ott volt, és akkor ez nagy sze.métség, hogy olyan ellen kampányt folytat a barátaival Béci ellen ,hogy nem őszinte. Mikor Béci elmondta a dolgait. Szóval ez az Olviér ezek szerint egy t.ahó és ő is manipulálja a nézőket az rtl-el együtt. Mivel tudja, hogy ez nem ment műsorba.

De amúgy Laci nem arra a szitura gondolt, mert ott többen voltak és Laci azt mondta, hogy csak neki mesélte.

Köszi a válaszokat.

2011. ápr. 14. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerinted egy 45 perces összefoglalóban hogy lehetne napi 15 órát megmutatni veszteség nélkül? Béla és Jerzy múltja senkit nem érdekel, úgyis tudja mindenki más forrásokból, akkor már inkább mutassanak valami izgalmasabbat.
2011. ápr. 14. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Jerzy a kameramentes órában beszélt erről, Gigi szerint, úgy emlékszem.
2011. ápr. 15. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Én elhiszem, hogy senkit nem érdekel, de akkor kint sem kéne úgy beállítani a dolgokat, hogy ez meg az a játékos hazudik és megjátssza magát, mert titkolja a múltját, miközben ez nem igaz.
2011. ápr. 15. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!