Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » CSAK Béci ellenes tagok!...

CSAK Béci ellenes tagok! Fogtok szavazni?

Figyelt kérdés

Aki utálja Bécit,az ha teheti szavazzon Jerzyre!!!!

Jó lenne már végre ha sikerülne kinn hagyni!

Valószínű hogy én is szavazni fogok,mert már nem bírom elviselni Bécit.

Olyan unszimpatikus,és beképzelt.

Menjen már ki!

Hajrá Éva!

2011. ápr. 13. 23:30
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

Tévedésben vagytok,én nem szólom le gyerekek ha valaki kedveli Bécit,szíve joga,mint ahogy én is nyugodtan utálhatom.Nekem NEM tetszik a beképzelt,bunkó feje!

TI GONDOLKODTOK EGY 11 ÉVES AGYÁVAL,MERT MÁR NEM EGYSZER MEGÍRTAM HOGY BÁR MEGÉRTELEK TITEKET IS,DE A VÉLEMÉNYETEK NEM ÉRDEKEL EZÉRT VAN KIÍRVA:CSAK Béci ellenes tagok!

Színezzem rózsaszínre?Vagy mit csináljak!

Mondjátok el a véleményetek ott ahol ez van kiírva:

Kedvelitek Bécit?Miért?

Nem igaz h ilyen bunkók vagytok!

Na most akkor ki a sötét gyerekek!

2011. ápr. 14. 09:13
 32/60 A kérdező kommentje:

"úgyse értik amit írsz szegényeknek annyi eszük nincs."

1.válaszoló!

Teljes mértékben igazad volt!

2011. ápr. 14. 09:13
 33/60 anonim ***** válasza:
48%

2 utcával arrébb lakunk mint ők,de ismeri a családot mindenki,és tudják hogy milyen agresszívak,és szemetek.

Ha tehetném tuti hogy szavaznék ellene!

Hajrá Alekosz!

2011. ápr. 14. 09:56
 34/60 anonim ***** válasza:

Saját magadat minősíted!

Úgyis az megy vissza akit az rtl akar, hogy visszamenjen, mindegy ti/mi kit szeretnénk, szóval felesleges ezen vitázni és idegesíteni magad/magatokat ezen!

2011. ápr. 14. 09:57
 35/60 anonim ***** válasza:
ma 09:56 Az agressziojuk miben nyilvanul meg? Mar tenyleg kivancsi vagyok ra
2011. ápr. 14. 11:25
 36/60 anonim ***** válasza:
Béla tényleg csak azért moderálja magát hogy ne tűnjön antipatikusnak,szerintem Alekosz már a kórházban feküdne ha Béla elengedte volna magát,Évának is monokli lenne a szeme alatt.
2011. ápr. 14. 11:42
 37/60 anonim ***** válasza:
65%
Évát és Alekoszt, ha megengedett lett volna, nem csak Béci ütötte volna ki, de mindegy!
2011. ápr. 14. 11:44
 38/60 A kérdező kommentje:

"ma 09:56 Az agressziójuk miben nyilvanul meg? Mar tenyleg kivancsi vagyok ra"

Az ahogy embertársaikkal beszélnek,vagy mikor a nyílt utcán egymással üvöltöznek.Tovább is sorolhatnám,de én nem akarok kampányolni,úgyhogy legyen elég annyi hogy én tudom milyenek!

2011. ápr. 14. 12:00
 39/60 anonim ***** válasza:
73%

Most a Ráczékról van szó? Milyen agresszió?? Wáháá XD

Hát ez már tényleg hihetetlen :) Nevetséges mennyi rosszindulat van emberekben, valakit mindenképp utálni kell, és igazából talán nyomós ok nincs is rá, csak az olyan jó poén... Egy csomóan össze vissza hadoválnak itt, azt hiszik mindent tudnak, mert megírta a bors meg a blikk, ja és még a neten is csak és kizárólag teljesen valós dolgokat állítanak.

Nem fogok Béciért kampányolni, majd megteszi más, de őt és családját már jópár éve ismerem, és nem tudom hogy jött ez a szemetek meg ordibálnak meg mitomén...érdekes, velem sosem voltak ilyenek, de nyilván velem van a baj...

2011. ápr. 14. 12:12
 40/60 anonim ***** válasza:
0%

"Nem fogok Béciért kampányolni, majd megteszi más, de őt és családját már jópár éve ismerem, és nem tudom hogy jött ez a szemetek meg ordibálnak meg mitomén...érdekes, velem sosem voltak ilyenek, de nyilván velem van a baj..."

Nem veled van a baj!

A hazugságaiddal!

Túl átlátszó!

Próbálkozz valami jobbal!

Gyerekek!

Akinek kicsit is van esze,és továbblát a nagyképűségen,és a hazugságokon,az Béci ellen fog szavazni!

!!!!!!!!!!!!!!!MENJ HAZA BÉCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!MENJ HAZA BÉCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. ápr. 14. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!