Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi lesz most a VV-ben?

Mi lesz most a VV-ben?

Figyelt kérdés
Ugye megszavaztuk,hogy Oli hiányzik legjobban.<3:Dés most be fog menni néhány napra?vagy csak egy napra?valaki tud esetleg valami infot ezzel kapcsolatban? előre is köszönöm.:D
2011. ápr. 11. 15:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
4%
remélem nem, mert az igazságtalan lenne mindenkire nézve, ha az a degradált majom menne be...
2011. ápr. 11. 15:30
 2/28 anonim ***** válasza:
83%

Magyarázd már meg kedves első, hogy miért lenne igazságtalan, ha kicsit bemenne? Egyértelmű, hogy rendes játékosként senkit nem fognak már beküédeni, pláne nem kiesett villa lakót, de mi abban a baj, ha kicsit bemegy, és feldobja ott az életet?

Amúgy én még semmit nem hallottam ezzel kapcsolatban, pár napon belül biztos kiderül.

2011. ápr. 11. 16:01
 3/28 anonim ***** válasza:
8%
Azért lenne igazságtalan, mert mikor vki kiesik, megmondják neki, hogy soha többet nem mehet vissza a villába. Ez egy. Kettő: ha olivér bemegy, azzal a kis gyerekesen buta alekoszt és az évát erősítené, ami nem korrekt a többiekkel szemben. 3: Ennyi erővel mindenkinek a vkiét beküldhetnék ugyanannyi időre, vagy a kiesett játékosokat vissza, mert ez úgy lenne igazságos. 4. elég szánalmas, hogy erre akérdésre a választ magadtól nem tudod -.-"
2011. ápr. 11. 16:07
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

1. Azt, hogy soha többet nem térhet vissza, azt úgy értik, hogy a játékból kiesett. Persze lehet kötöszködni, hogy szó szerint jelentésén, de teljesen felesleges.

2. Nem a hasukra ütöttek, hanem online szavazásra bocsátották. A szavazáson az összes volt villalakó fel lett sorolva, bárki megnyerhette volna,meg volt rá a lehetőség, de Olivérre érkezett messze a legtöbb. Nem volt muszáj őrá kattintgatni, de úgy látszik a közönség többsége rá kíváncsi.

"4. elég szánalmas, hogy erre akérdésre a választ magadtól nem tudod -.-"

Ez pedig no comment...

2011. ápr. 11. 16:19
 5/28 anonim ***** válasza:
0%
én próbáltam szavazni de nem engedte. És itt írták, hogy olivérre engedte csak. tehát erről ennyit. Nem hiányzik az senkinek sem
2011. ápr. 11. 16:26
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Én tudtam szavazni, és nem Olivérre. Na erről meg ennyit.
2011. ápr. 11. 16:31
 7/28 anonim ***** válasza:

ami a lényeg, hogy bemegy! és remélhetőleg tovább élezi a helyzetet, csinálja a fesztivált.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 11. 16:46
 8/28 A kérdező kommentje:
mennyire fáj néhány embernek,hogy az Olit ennyire bírják.nyilván nem mehet be játszani,és visszaköltözni,de egy napra miért ne mehetne be ökörködni egyet?ő csinálta a legnagyobbakat.legalább feldobná a hangulatot.a nézők megszavazhatták volna a gigikét,tordast,zsófikát,vagy akár melyik lapos volt villalakót,de nem így lett,Oli a király.:DD
2011. ápr. 11. 16:49
 9/28 A kérdező kommentje:
köszi a linkeket,marhára örülök.:DD
2011. ápr. 11. 16:51
 10/28 anonim ***** válasza:

Menjen csak be,uszitsa egymasnak Alekoszt es Evat,mert hogy Eva feltekenysegi rohamot kap az tuti.

Csinalja bent a fesztivalt nyugodtan,ezzel nem fogja erositeni Alekoszt az tuti.

2011. ápr. 11. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!