Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Más is van aki utálja/utálta...

Más is van aki utálja/utálta VV Olit, de VV Alekosz fan?

Figyelt kérdés
Így vagyok vele.
2011. ápr. 10. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Alekoszt bírom, Olivért nemtudtam hova tenni. Voltak szimpatikus megnyilvánulásai is, de néha nagyon nem bírtam. De kétségkívül jó hatással volt a villára és Alekoszra is.
2011. ápr. 10. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Én sem bírtam különösebben Olit sose, de mielőtt kiesett kezdett a kedvencem lenni, vagyis mivel kiesett erre már nem került sor, de Alekoszt nagyon bírom. Szóval utálni nem utáltam Olit, de nem bírtam. Most már bírom, jófej, vicces, és sajnálom hogy nincs bent.
2011. ápr. 10. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
A VV4 legnagyobb vesztesége Olivér, amióta nincs bent az egész arról szól, hogy ki kire rakja a jelet, ki küld harcba kit, kinek van nagyobb hite és becsülete, ki őszintébb kinél. Amíg bent volt, addig szórakoztató volt a műsor, gondoljunk az iskolai hétre vagy bármire. Ott romlott el az egész, hogy a Béla vezette savanyú tábor nem tudott feloldódni és féltékenyek voltak az Olivérék népszerűségére.
2011. ápr. 10. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
perzse, féltékenyek. Most jót röhögtem, köszi :D:D Szerintem inkább szánalmas volt az olivér és a "viccei", mintsem viccesek... gyerekes kis senki az az ember.. ugyanúgy mint a buta alekosz is.
2011. ápr. 10. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
11%
Ha neked az kell, hogy ülünk a nyugiszobában és megalapítjuk a nagy 6-ost a gonosz jókedvűek ellen, hát szíved joga.
2011. ápr. 10. 23:51
 6/8 anonim ***** válasza:
11%
Mindkettőt utálom.
2011. ápr. 11. 00:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyikse a kedvencem, de az tény, hogy amíg benn volt Oli addig volt jó a villa, azóta már csak gyűlölködés ment, hol itt hol ott, nem is nagyon néztem azóta..
2011. ápr. 11. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem az Éva-Gigi párbajon lett unszimpatikus Olviér( meg amit Anikóval leműveltek a villában azt szóra sem méltatnám.....) és Szandika is...:S

Meg azt bírtam mikor Olviér drága kijelentette, hogy ő Alekosz mellett van nem pedig Béci ellen... hát én akárhányszor láttam a Nekedvalóban Olivért mindig lehordta Bécit a sárga föld alá is(biztos azért mert lealázta a párbajon Olit :D :D ..) nem mintha Béci annyira szimpatikus lenne de ez kiakasztó, hogy Olivérnek is mekkora pofája van

2011. ápr. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!