Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed a Laci féle...

Mi a véleményed a Laci féle kapitulációról?

Figyelt kérdés
A legmeglepőbb hogy semmilyen szervi baja nincs.Egyszerűen arról van szó, hogy Laszlo Rambo bezakkant.Azért meglepő mindez mert nem a vietnámi dzsungelben, és nem az afganisztáni orosz fogolytáborban kellett kibírnia fél évet embertelen körülmények között.
2011. ápr. 9. 10:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem egyértelműen Gigi kiesése tett be neki. Rájött, hogy az emberek nem unatkozni akarnak a másor nézése alatt, és így neki semmi esélye sincs. Erre bekattant és feladta.
2011. ápr. 9. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy 40 éves ember az nem öreg!

Lacinak meg pánikrohama volt, pszichés az egész.

És ez mindenkivel megeshet, még azzal is, aki most itt köpködi Lacit és puhánynak nevezi. Nem kell megítélni, soha nem tudhatod, mikor történik meg veled.

Én sajnáltam nagyon.

2011. ápr. 9. 14:04
 13/18 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező:te nagyon okosnak érzed magad,ugye?kérdezz meg egy pszihológust,és majd ő is elmondja,h semmi köze nincs egy ember kiaborulásához,h katona volt,stb.Pontosan az van amit ő is mondott,h bent volt ideje rájönni,h eddig csak a munkájának élt,magánélete meg nem volt.Vannak dolgok a multjából,amin szintén volt ideje elgondolkodni,nem tudott a munkába menekülni!Amúgy meg tudod kinek béke porairázz!Gondolom igen,te u.dormány!!!
2011. ápr. 9. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

Az alklamazkodás evolúciós előjogunk, tényleg?:D

Laci már túlalkalmazkodta magát, ha megfigyelted. Vagy magát adta, vagy elsüllyedt a többiek között a személyiség nélküliségében.

Lacinak ez az egész eset szakmailag nem vált előnyére mindenesetre. Ez lehetett az egyik fájó pontja biztonyára.

2011. ápr. 9. 17:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Laci nem volt olyan szánalmas, mint ahogy sok más villalakó, gondolok itt Szandika rohamaira, nem is beszélve Éva idegbajos kirohanásaitól. Úgy gondolom, ők inkább a villán kívülre valók, és nem kell Lacit fikázni, hogy öreg, az én párom 40 éves, én 27, nem tartom őt öregnek, fitt, egészséges, jó vele megjelenni, nagyfokú biztonságot ad, és hasonlít a jelleme Lacira. Tudott már sírni is, mindig udvarias és kedves volt velem.
2011. ápr. 9. 21:07
 16/18 A kérdező kommentje:

Akkor hát igaz az angol mondás : egy döglött kutyába senki sem rúg bele.

Látom néhány válaszoló sérelmezi azt hogy egy döglött kutyát rúgdosok, pedig csupán arról van szó hogy az én olvasatomban Rambó bá' most is él és virul mondhatni kutyabaja, és ezért indokolatlannak találom hogy egy rajta átsuhanó kis rosszullét miatt lesajnáljam, és elhallgassam az igazságot kegyeleti okokra hivatkozva.

Érdekes módon amig teljes jogú játékos volt addig kritikusak voltatok vele, de amint a kis bice-bócává vált, hirtelen jött humanitárius kábulatotokban akár még szenté is avatnátok, amit sajnos nem engedhetek meg mert ez nem az a topik, főleg ha figyelembe veszem hogy vannak erre megfelelőbb helyek is (templom, Vatikán, kolostor).Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)

2011. ápr. 10. 07:59
 17/18 A kérdező kommentje:
"a negyven éves öregembert Laci bácsit" - Két válaszoló / 14:04 , 21:07 / is fennakadt a rostán, nekik megígérem hogy legközelebb odaírom zárójelben - (leheletnyi irónia).
2011. ápr. 10. 08:08
 18/18 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 10. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!