Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi lett az sp. Hoff.hu-val?

Mi lett az sp. Hoff.hu-val?

Figyelt kérdés

Mostanában nem néztem rá, viszont most felakartam menni de semmi, nem jön be.

Rá gugliztam de ott se ad már rá ki találatot plussz nem találtam semmilyen oldalon bármit is arról hogy mi történt.

2011. ápr. 8. 22:20
1 2 3
 11/22 Angelus Lanx válasza:

kicsit újítják, és ebből fakadóan vannak vele problémák....

Ilyen lesz: [link]

2011. aug. 22. 06:14
 12/22 anonim ***** válasza:
www.vigyuri-sp.gportal.hu nézzétek itt
2011. aug. 31. 14:32
 13/22 anonim válasza:
Üdv az sp.hoff.hu már nem hiszem, hogy elérhető lesz, de tőlük függetlenül újra indul az oldal. Újra kell majd regisztrálni mindenkinek. Akit érdekel az írjon emailt. Azért nem írok ki linket, mert még az oldal tesztelés alatt van, és a tartalmak feltöltés alatt, pár napja kezdtünk hozzá, úgy néz ki, hogy naponta 4 évadot tudunk feltölteni, szóval a héten fent lesz minden évad. A több idő az, hogy ki is kell publikálni a weboldalra. Természetesen a letöltés ugyanolyan mint a régi sp.hoff.hu oldalon. Aki tud segíteni régi anyagok feltöltésével, vagy elküldésével, annak nagyon örülnénk, természetesen minden anyagot szívesen várunk, mivel nekünk nincs meg az eredeti oldal, ezért saját magunk kellet megírjuk Pl: YouTubeon talált videóból néztük, hogy milyen volt a régi stílusa az oldalnak, és néhány képet onnan szereztünk.
2011. okt. 12. 13:29
 14/22 anonim válasza:
2011. okt. 12. 22:33
 15/22 anonim ***** válasza:

nekem csak az epizódok vannak meg, semmi más sajnos.

viszont lehetett szavazni a kedvenc karakterekre, voltak cikkek a sorozattal kapcsolatban, illetve a főbb szereplőkről kép, és ismertető, külön a felnőttek, és külön a gyerekek kategóriában.

illetve fenn volt a nagy film is.

2011. okt. 14. 00:59
 16/22 anonim válasza:

Na itt újra elérhető:

[link]

Gondolom mindenki már erre várt.

2011. okt. 19. 21:30
 17/22 anonim válasza:

21:30

Most bosszankodtam, hogy nem elérhető a régi oldal. Gugli segített idetalálni. Erre mit látok: Már kész is vagytok az újjal!

Köszönjük! (Gondolom, sokak nevében mondhatom.)

2011. okt. 19. 22:37
 18/22 anonim ***** válasza:

letölthető:

[link]

vagy

online megnézhető:

[link]

2011. okt. 26. 18:55
 19/22 anonim válasza:
amúgy a [link] a régi sp.hoff.hu és letölteni és online nézni is lehet az újabb részeket.
2011. okt. 28. 19:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Még ha regelni is tudnék a southparkhq.info-ra és nem csak töltene a form elküldése után, az lenne a fasza.
2011. nov. 16. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!